Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Fail RP BUG ABUSE I 8317 34771 4066

Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Suspect ID
8317 34771 4066
Date of violation
Mar 17, 2026
Time of violation
23:15
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=L6qVlm1cCNg

zli

Player
Player
1.Odbijaju prikazati legitimaciju što je protiv pravila igre
2.Laže i poziva se na imunitet bez razloga u biti surađuje sa korumpiranim ljudima i traži da se mene optuži za klevetu
3.Timanje osoba odvodi u samnicu bez razloga zato što mu je netko rekao
4.BUG ABUSE - Drže me u lisicama dok ne zaspem da se vrijeme u zatvoru još više produži jer se to njima može nakon
što sam rekao da čekam višu silu koja je odgovorila da dolazi njih to nije briga oni rade kako oni hoće jer smatraju da su iznad više sile
i pravila igre

Sve se vidi u videu od početka do kraja

Hakim South

Player
Player
1.Odbijaju prikazati legitimaciju što je protiv pravila igre
2.Laže i poziva se na imunitet bez razloga u biti surađuje sa korumpiranim ljudima i traži da se mene optuži za klevetu
3.Timanje osoba odvodi u samnicu bez razloga zato što mu je netko rekao
4.BUG ABUSE - Drže me u lisicama dok ne zaspem da se vrijeme u zatvoru još više produži jer se to njima može nakon
što sam rekao da čekam višu silu koja je odgovorila da dolazi njih to nije briga oni rade kako oni hoće jer smatraju da su iznad više sile
i pravila igre

Sve se vidi u videu od početka do kraja
blago se tebi ako su ovo tvoji najveci problemi

Deda Nikola

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

• ID 34771 dobit će kaznu za FailRP
  • Igrač po zahtevu drugog igrača nije prikazao svoju legitimaciju nego je nastavio svojim poslom bez davanja iste
  • ID 8317 ne krši napomenuta pravila obzirom da ste javno pred drugim službenicima njega optuživali za korupciju te ste time počinili klevetu
  • ID 4066 ne krši napomenuta pravila obzirom da je u kontakt sa vama stupio radi ispomoći kolegi dok je vama karakter bio u režimu spavanja
  • Prilikom momenta kada ste zaspali vaš mikrofon nije mogao da se čuje te nisu čuli da ste zvali Administraciju, u svakom slučaju igrali tokom RP situacije imaju pravo odbiti da se Administracija spusti dok se RP situacija ne završi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom