Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
53234
Players nickname
Kizulee_Macaak
Administrators nickname
Niko_Salamanca
Date
Mar 18, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/3YXc5oQ

Kizule Macakk

Player
Player
(u nadi da je naslov dobar ovog puta, jer sam pitao Aldina u DM-u kad sam postavio prvu žalbu da li je dobar naslov, i ako nije, kako treba da bude, ali nisam dobio odgovor)

Niko Salamanca mi je odbio aplikaciju za admina (Rejected - Admin aplikacija | Kizulee Macaak), jer sam navodno lagao za godine, i stavio je link ka povučenoj aplikaciji, za koju sam mu tada pisao da mi je povuče, jer sam bio kopi-pejstovao ovu (Rejected - Admin aplikacija | Kizule Macak) a tek kad sam objavio sam primetio da nisam izmenio na 22 godine.

Iskreno, nije mi jasno kako u avgustu (Approved - Admin Aplikacija | KIzule Macakk) nije ta ista aplikacija predstavljala problem. Moguće da je zaboravio, žao mi je što moram preko foruma da ga podsećam, ali i da ga podsetim u DM-u, rekao bi mi da kačim na forum.

22 godine imam u prihvaćenoj aplikaciji sa kojom sam bio admin, 17. februara mi rođendan, sad imam 23 godine.

Laganja nema, eto desilo se i Niko da pogreši nekad. 😁

Kizule Macakk

Player
Player
Samo želim da mi aplikacija bude vraćena na razmatranje, pa da budem nestrpljiv i čekam čestitku da sam pozvan na intervju (kad bi već morao opet tako), a ne da budem nestrpljiv zbog ove žalbe.. ;)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom