Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Pogrešno donesena odluka | Dukat Fushiguro

Status
Not open for further replies.
Your ID
57036
Players nickname
Ripa_Kennedyy
Administrators nickname
Dukat Fushiguro
Date
Mar 19, 2026
Time
7:32
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1290241/#post-4480254

Ripa

𝕷𝖊𝖌𝖊𝖓𝖉
Player
Okacio sam igraca pod ID: 7721, znaci sve se u POV-u vidi da je ta osoba odlazila iz Gun Stora prolazi kraj mene te vidi mene da cu uci u Gun Store vraca se te mi blokira put vrata i nmg izaci pravi se mutav da to njegovo auto nije i ode dok sam radio Battlepass....??? Admin Dukat Fushiguro odbije zalbu? znaci ja sad mogu doc nekome random udje u Gun Store i blokiram put i odem?? Jedan Admin mi govori ing "Dule" nezz kako se preziva ing ja sam mu objasnio situvaciju on mi je potvrdio da okacim na forum i stavim ga za FailRP... Molim vecu administraciju da provjere jer ja sam nezz jedan kaze FailRP jedan kaze igrac nije prekrsio nista...

Hvala unaprid,
lp.

Ripa

𝕷𝖊𝖌𝖊𝖓𝖉
Player
Dobro brate nikakav problem al sta cemo sa onim delom gde ti meni u zalbi govoris da sam digitalac pa posle editujes poruku zar to nije OOC vredjanje G.P 3.1
Buraz postajes dosadan ako mislis da je to uvreda, mada ti sam ne znas sta znaci rijec “Digitalac” idi lijepo na forum zalbe na igraca i zali se na mene. To se ode ne pise i ne smaraj.
Ako ne znas oko foruma nek ti neko pokaze.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom