Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal G.P 1.3 I Aldin Verstapen ( Za Abrahama ).

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38619
Players nickname
Don Nikolaa
Administrators nickname
Aldin Verstapen
Date
Mar 11, 2026
Time
00:00
Proofs
XXX

Don Nikolaa

Player
Player
Postovani Abrahame kao prvo bi te zamolio da lepo procitas ovo i dobro razmotris ovu zalbu.
Pre godinu dana otprilike sam dobio ban za GP 1.3 jer sam nekom decku uzeo 300K i izasao iz igrice u tom trenutku sam bukvalno bio nov novcat igrac i nisam znao niti jedno pravilo za Roleplay a kamoli server pravila i kazne. Priznajem moju gresku al ja u tom trenutku nisam ni mogao da pomislim da se za ovako nesto moze dobiti ban a kamoli perma ban. Tek kada sam napravio drugi akaunt tojest moj twink nalog na kojem sam bio i lider i deo administracije sam shvatio i naucio skoro sva pravila i mogu reci da sam sada dosta iskusan sto se tice RP-a i pravila na ovom odlicnom serveru. Ja sam prvi za to da svi skemeri trebaju da se banuju i da ne trebaju da se unban zbog toga sto to rade. Al isto tako mislim da ljudi koji su tek poceli da igraju i koji nisu znali pravila treba da dobiju 2. sansu jer ja iskreno pricam i nijednu rec nisam slagao i sve je ovako kao sto sam rekao. Jednostavno mi je previse krivo za ovaj acc jer je moj prvi acc i stvarno bi zeleo da mi se unbanuje ovaj nalog banovan sam godinu dana vec. I za tih godinu dana sam bas dosta iskustva i znanja skupio na twink nalogu ali jednostavno main nalog je nesto posebno. Stoga te Abrahame molim da dobro razmotris ovu zalbu i da ne napises samo odbijeno a da ne procitas moju molbu jer sam stvarno neko ko se trudi i zeli da ispravlja svoje greske. A ukoliko mi se da druga sansa na ovom acc da ce sigurno ce biti iskoriscena na najbolji moguci nacin. Kakav god ishod zalbe bio molio bi te da mi napises da li bi ikada mogao da dobijem drugu sansu na ovom nalogu.
Prihvatam money wipe ( Sto se mene tice mozete da mi vratite acc na level 1 i wipe svega da pocnem ispocetka ).
Social Club sa kojeg je nalog napravljen: nikolasimic7
Ugodan dan/vecer.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom