INFORMACIJE
1. Vaše ime u RL: Hanan
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 5h+ sati
5. Vaš Discord: haki071m
6. Vaše Ingame ime: Hakim Crni
7. Vaš ID: 82416
1. Vaše ime u RL: Hanan
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 5h+ sati
5. Vaš Discord: haki071m
6. Vaše Ingame ime: Hakim Crni
7. Vaš ID: 82416
1.Dodatne informacije
1.Lider za....The Ballas Gang
1.Lider za....The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
(Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1. U dosadašnjem vremenu provedenom na serveru primjetio sam da organizacija nema dovoljno jasan smjer i da se većinom fokusira na osnovne kriminalne radnje, bez neke veće ideje ili plana. Vjerujem da Ballas ima kapacitet da bude mnogo više od toga. Kao leader, potrudio bih se da uvedem više reda, bolje organizacije i češće aktivnosti kako bi članovi bili uključeni i zadovoljni. Moj cilj je da Ballas izgradim u ozbiljnu i aktivnu organizaciju koja će biti poznata po disciplini, slozi i kvalitetnom roleplayu.
2.Smatram da nijedna crime organizacija ne može opstati bez odgovornosti, dobre organizacije i međusobnog poštovanja. Kao leader, imao bih jasno postavljen sistem rada i plan kako da organizacija napreduje iz dana u dan. Važno mi je da svaki član zna šta se od njega očekuje, da postoji red unutar ekipe, ali i da vlada pozitivna atmosfera gdje se svi osjećaju kao dio jake i ozbiljne organizacije na serveru.
3.Tokom svog igranja prošao sam kroz većinu crime organizacija, a imao sam i iskustvo na poziciji zamjenika, gdje sam stekao dobro iskustvo u to kako funkcioniše vođenje jedne bande/organizacije. Kroz to sam naučio kako pravilno donositi odluke, držati disciplinu na normalnom nivou bez stvaranja tenzije i kako podstaći članove da budu što aktivniji. Po mom mišljenju, ključ uspjeha je pronaći pravi balans između ozbiljnog pristupa i dobre atmosfere, jer samo tako organizacija može napredovati i ostati stabilna na duže vrijeme.
3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
Moj savjet za poboljšanje roleplaya unutar organizacije jeste da se više pažnje posveti komunikaciji i međusobnom odnosu članova. Smatram da dobar RP ne dolazi samo iz akcija, nego iz načina na koji članovi međusobno komuniciraju i grade priču. Lider i viši rankovi trebaju biti aktivni, davati primjer ostalima i redovno razgovarati sa članovima kako bi svi bili uključeni u dešavanja.
Također, važno je da se planiraju raznovrsne aktivnosti kako bi roleplay bio zanimljiv i da ne bi sve ostalo na istim stvarima svaki dan. Treba raditi na tome da svaki član ima svoju ulogu i da doprinosi organizaciji na neki način. Po mom mišljenju, ključ kvalitetnog RP-a je u disciplini, ali i u dobroj atmosferi, gdje se članovi osjećaju opušteno i motivisano da učestvuju. Samo tako organizacija može biti aktivna, organizovana i zanimljiva za igru.
Usmjerio bih svoje članove da se strogo drže pravila servera i da svaku situaciju odrade na kvalitetan RP način. Također bih insistirao na disciplini i odgovornom ponašanju u svakoj akciji, kako bi organizacija ostavila ozbiljan i profesionalan utisak.
4. Rankovi unutar organizacije (1–13)
- Suspend
- Rookie
- Dealer
- Ghetto Boy
- Gangster
- Graffiti Team
- Hustler
- Street hustler
- Turfer
- O.G. Member
- Consigliere
- Capo
- Leader
Hvala na ćitanju! Srecno svim ostalim kandidatima!Hakim Crni.
- Suspend
- Rookie
- Dealer
- Ghetto Boy
- Gangster
- Graffiti Team
- Hustler
- Street hustler
- Turfer
- O.G. Member
- Consigliere
- Capo
- Leader
Hvala na ćitanju! Srecno svim ostalim kandidatima!
Hakim Crni.