Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ilija Blackk

Player
Player
Ime:Ilija Blackk
Pol:musko
Starost:26 godina
Rasa:belac
Nacionalnost:pravoslavac
Mesto rođenja:paleto bay
Otac:Goran
Majka:Milena
Pol:musko
Težina:87kg
Visina:179 cm
Boja očiju:smedje
Boja kose:braon
Tetovaže:grudi
Prednosti:dobar pucac,bogat
Slabost:slab sa zivcima

Životna priča: 200+ reči

Zovem se Ilija Blackka i rođen sam u Paleto Bayu. To je malo mesto pored mora gde sam odrastao uz ribare, čamce i miris ribe. Moj tata je pecao, a mama je radila na imanju, pa sam ja stalno pomagao. Naučio sam da budem vredan i da ne odustajem, čak i kad je teško. U Paletu sam voleo da popravljam motore i kola, stalno sam se igrao sa šrafovima i alatima, kao pravi mali majstor.

Kad sam malo porastao, odlučio sam da idem u Los Santos jer sam hteo da vidim veliki grad i da probam da uspem. Nije bilo lako, jer tamo ima puno kriminala i ljudi koji gledaju samo sebe, ali ja sam ostao isti – pošten i odan. Radio sam razne poslove, bio sam mehaničar, vozač, pa čak i obezbeđenje. Svaki posao mi je dao nove prijatelje i iskustva. Ljudi su počeli da me znaju kao nekog ko se ne plaši i ko uvek završi ono što je počeo.

Iako živim u Los Santosu, nikad ne zaboravljam Paleto Bay. To je moj dom i uvek me podseća da budem skroman i da ne zaboravim odakle sam krenuo. Sad imam snove da jednog dana otvorim svoju radionicu i da budem poznat kao najbolji majstor u gradu. Možda zvuči smešno jer imam samo 14 godina, ali ja verujem da ću to ostvariti. Moj život je tek počeo, ali znam da ću ga živeti punim plućima i da će Ilija Blackka ostati ime koje se pamti.

Ishodi:
1-Ilija moze da rukuje sa puskama koje su teske(heavy,masinka)
2-Ilija moze da vozi sportska kola po planini (60km/h max
3-Ilija moze da roba sam
4-Ilija moze da ide 2v1
5-Ilija moze da kupi stvari sa poda sa revolverom/tejzerom u ruci
itd...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom