Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Nedjone 2.0

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Nedja
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: od 1-4h
5. Vaš Discord: nedjone
6. Vaše ingame ime: Nedjone Markovic
7. Vaš ID: 62669

Dodatne informacije

1. Lider za The Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

- Zeleo bih da postanem lider Vagos-a jer imam iskustva u Crime Role-Play-u, istina je da nemam mnogo iskustva u crime-u kao organizaciji jer sam dosta svog vremena proveo u state-u ali imam sjajnu ekipu ljudi koja ima vrhunsko znanje o crime organizacijama.

- Sebe smatram kao odlicnog Leadera ljudi jer znam da postujem, organizujem i pravim zabavu i pre svega dobar Role-Play. Takodjer neki iz moje "ekipe zamenika" su vec bili lideri i zamenici pa cak i curatori Crime-a, Ja sa svojim iskustvom u state-u mogu da koristim moje znaje njihovog rada kako bi u nekim situacijama odigrao pametnije.

- Moje znanje pravila grada je poprilicno dobro, znam procedure crime od talackih situacija pa do podmornica i potrudicu se da ispunim svoju zelju da postanem Leader Organizacije.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Prvo bi se potrudio da imam aktivne ljude u organizaciji kako bi sve to bilo moguce, a pre svega bi organizovao Talacke na ne koriscenim mestima (banka, oneil house, stara fib zgrada...) Talacke bi bile specificne jer bi koristili neobicne metode bezanja, snalazenja, pucanja, pljackanja...

- Turfovanje i farbanje grafita bi bila jako aktuelna tema kod nas u org, to jest glavni fokus bi bio na tim aktivnostima i pre svega same redovne evente.

- Aktivnim turferima, sprejera, leadera talackih i samim pucacima koji se isticu po aktivnosti po bili unapredjivani i nagradjeni novacno

-Sastajali bi se iskljucivo na tajnim lokacijama i striktno bi korsitili RP radio za komunikaciju

-Saradnja medju drugim bandama za bolje RP iskustvo

- Komunikacija preko discorda itd ce biti strogo zabranjenja i krsenje bilo kakvih pravila grada ukljucujuci MG, pa cak i ako smo sami ce biti sankcionisana jer organizacija biti fokusriana na citi Role-Play

- Skupljanje oruzija u skladiste bi bio br.1 prioritet posle turfova, potrudili bi se da sprecavamo racije fib-a time sto bi lomili kamerice, obarali dronove...Pa cak i ako dodje do racije, mi cemo biti dva koraka unapred jer cemo imati dousnike u FIB-u.
Rankovi:

13 - Godfather
12 - Right Hand
11 - Left Hand
10 - O.G
9 - Turfer
8 - Hustler
7 - Cheif of Associates
6 - Grafit Team
5 - Hitman
4 - Associate
3 - Outsider
2 - Dzumara
1 - Tek Ubacen

giphy.gif

Daki Sonora

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju Los Santos Vagos koji će se održati u subotu 28.03.2026. sa početkom u 18:00h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.

Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom