Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
31146
Players nickname
Vuk Angel
Suspect ID
12165
Date of violation
Mar 24, 2026
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/83O7lyMC1CE

Vuk Angel

Well-known member
Player
Postovana administracijo u sledecm snimku vidite kako igrac krsi sledeca pravila;
MG-Pise u occ chat da je fib
MG- GOvori kako idem na forum
Fail rp- Nosi belu odecu kao undercover
6.4- Kada sam ga pretrazio imo je kod sebe xxx revolvere sto je samo po sebi korupcija ali ja kad sam ga stavio u celiju ,Nakon toga gasi se struja on bezi iz celije i nakon toga ga pronalazim odvezanog kako stoji sa pancirom u zatvoru.
Tu ga vezujem i vidim da je dokaze bacio i da vise nema. Molio bih da ovo pregleda neki striji admin i kazni naj stroze psoto su vise pravila prekrsena. Hvala puno

Benjamin Darkin

Player
Player
Mg nije- ti ic ne znas sta ja pisem u ooc chatu, ja sam pokupio xx revolvere sa poda u toku pucnjave. FAIL RP- sa tvoje strane jer me nisi pustio da se identifikujem i odma me pretrazio iako ti govorim da sam fib

Vuk Angel

Well-known member
Player
Mg nije- ti ic ne znas sta ja pisem u ooc chatu, ja sam pokupio xx revolvere sa poda u toku pucnjave. FAIL RP- sa tvoje strane jer me nisi pustio da se identifikujem i odma me pretrazio iako ti govorim da sam fib
Dao bih ti da nisi pomegao iz celije.
Kad izgleda ne znas da resis situaciju IC i samo znas za forum onda cemo preko foruma a nisam hteo da okaci do kraja snimak da ceo fib najebe kao sto nisam kacio n ilidera lspd i nikog tako ni tebe ali moro si da kaacis prvi. Trebali smo da idemo na sud zbog ove situacije i da budes hasen ali sam reko ajde necu. Da nisi kacio pustio bih da pordje ali sam ipak iz principa bar otisli da dobijes suspsend tako da on sam si ovo uradio psoto ne znas da resis problem IC pa moras da me juris po grandu i da me kacis

Rich Meow

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam Prihvatiti ovu zalbu
Igrac ID: 12165 ce biti kaznjen za Meta Gaming
(Mesanje OOC i IC informacija je strogo zabranjeno)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom