Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

itsssmarko

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosjek online po danu: 4-6 sati vikendom i vise
5. Vaš Discord: itsssmarko
6. Vaše ingame ime: Layz Impact
7. Vaš ID: 63360
1. Lider za The Ballas Gang
------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Dugogodišnje RP iskustvo i razumevanje ghetto kriminala

Imam veliko iskustvo u RP-u, posebno u kriminalnim organizacijama, gde sam naučio kako funkcionišu bande i odnosi među članovima. Razumem razliku između kvalitetnog i neozbiljnog RP-a i trudim se da uvek održim realnost u igri. Kao lider Ballas organizacije, moj cilj je da budemo jedna od jacih organizacija

2. Organizacione i liderske sposobnosti
Smatram da imam sposobnost da vodim veću grupu ljudi na kvalitetan način. Kao lider, fokusirao bih se na turfove, poštovanje pravila servera i jasnu podelu uloga unutar organizacije. Uveo bih aktivne rankove sa odgovornostima, redovne sastanke i planiranje akcija, kako bi svaki član znao svoju svrhu i imao priliku za napredovanje.

3. Razvoj dugoročne i kvalitetne RP priče
Moj cilj nije samo kratkoročna dominacija kao organizacija, već dugo i uspesno postojanje organizacije. To uključuje razvoj konflikata sa drugim bandama, širenje teritorije, pravljenje saveza i unutrašnje RP situacije koje daju napredak organizaciji. Želim da Ballas org bude prepoznata kao ozbiljna i aktivna organizacija koja doprinosi celokupnom RP okruženju na serveru.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

Smatram da je za kvalitetan RolePlay najvažnija i timska igra. Umesto konstantnih pucnjava bez razloga, potrebno je više planiranja i postepenog razvoja situacija. Svaka akcija treba da ima svoj razlog i priču iza sebe.

Takođe, veoma je važno poštovanje clanova unutar organizacije. Svaki član treba da zna svoje mesto i obaveze, što doprinosi boljoj organizaciji i ozbiljnijem RP-u. Uveo bih redovne interne sastanke gde bi se planirale aktivnosti i rešavali problemi unutar organizacije.

Pored toga, fokusirao bih se na turfove sa drugim organizacijama . Time se stvara dinamičan i zanimljiv RP.

Na kraju, motivacija članova je ključna. Aktivni igrači treba da budu nagrađeni napredovanjem i većim odgovornostima, kako bi organizacija ostala stabilna, aktivna i dugoročno uspešna.

-RANKOVI-
1. Street Runner

2. Corner Boy

3. Hustler

4. Geto boy

5. Grafiti boy

6. Block Soldier

7. Shot Caller

8. OG boy

9. Turfer
----------HC----------
10. Enforcer

11. Street King

12. Zamenik Gazde

13. Gazda
------------------------------------------------------------------------------------------------

Srdacan pozdrav i srecno svim ostalim kandidatima!

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju The Ballas koji će se održati u petak 27.03.2026. sa početkom u 18:00h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom