Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
58868
Players nickname
Gabrijel Berlusconi
Administrators nickname
Nikola Armani
Date
Jan 12, 2026
Time
00:00
Proofs
https://i.imgur.com/LVAYP5z.jpeg

Gabrijel BerIIusconi

Player
Player
Dragi Lebron,
Iskreno se želim ispričati zbog situacije koja je dovela do moje zabrane.

Baniran sam zbog kršenja pravila GP 1.8. Prije toga sam planirao prijaviti se za vođu PD-a, pa sam kontaktirao administratora Nikolu Aremanija kako bih se uvjerio u svoju situaciju. Rečeno mi je da se mogu slobodno prijaviti i napisati zahtjev za unbana, te da će se to razmotriti.

Planirao sam pričekati da blagdani završe još nekoliko dana i tek onda se prijaviti, ali u međuvremenu sam ipak dobio zabranu.

Svjestan sam da sam unatoč svemu prekršio pravila i ne pokušavam ih opravdati. Žao mi je zbog svojih postupaka i prihvaćam odgovornost.

Puno sam vremena i truda potrošio, kao i novca (oko 2500€) na server, ali razumijem da to ne daje nikakve privilegije niti opravdava pogreške. Također priznajem da sam ponekad zanemarivao svoje obveze u stvarnom životu zbog igre, što nije bilo ispravno.
Obećavam da se ova situacija neće ponoviti i da ću se u budućnosti strogo pridržavati svih pravila servera.
Molim vas da razmotrite moju žalbu i date mi još jednu priliku.

Hvala vam na razumijevanju.

Gabrijel BerIIusconi

Player
Player
Dragi Lebron,
Iskreno se želim ispričati zbog situacije koja je dovela do moje zabrane.

Baniran sam zbog kršenja pravila GP 1.8. Prije toga sam planirao prijaviti se za vođu PD-a, pa sam kontaktirao administratora Nikolu Aremanija kako bih se uvjerio u svoju situaciju. Rečeno mi je da se mogu slobodno prijaviti i napisati zahtjev za unbana, te da će se to razmotriti.

Planirao sam pričekati da blagdani završe još nekoliko dana i tek onda se prijaviti, ali u međuvremenu sam ipak dobio zabranu.

Svjestan sam da sam unatoč svemu prekršio pravila i ne pokušavam ih opravdati. Žao mi je zbog svojih postupaka i prihvaćam odgovornost.

Puno sam vremena i truda potrošio, kao i novca (oko 2500€) na server, ali razumijem da to ne daje nikakve privilegije niti opravdava pogreške. Također priznajem da sam ponekad zanemarivao svoje obveze u stvarnom životu zbog igre, što nije bilo ispravno.
Obećavam da se ova situacija neće ponoviti i da ću se u budućnosti strogo pridržavati svih pravila servera.
Molim vas da razmotrite moju žalbu i date mi još jednu priliku.

Hvala vam na razumijevanju.
Hi Lebron,
I would like to sincerely apologize for the situation that led to my ban.

I was banned for violating the GP 1.8 rules. Before that, I was planning to apply for the PD leader, so I contacted admin Nikola Aremani to make sure of my situation. I was told that I could apply freely and write a request for unban, and that it would be considered.

I planned to wait until the holidays were over for a few more days and only then apply, but in the meantime I still got banned.

I am aware that despite everything, I broke the rules and I am not trying to justify them. I am sorry for my actions and accept responsibility.

I spent a lot of time and invested a lot of effort, as well as money (about 2500€) on the server, but I understand that this does not give any privileges or excuse mistakes. I also admit that sometimes I neglected my obligations in real life for the sake of the game, which was not right.
I promise that this situation will not happen again and that I will strictly follow all server rules in the future.
Please consider my complaint and give me another chance.

Thank you for your understanding.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom