Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected G.P.6.24. Fail Rp G.P.6.15 I 68581 20845 62669

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Suspect ID
68581 20845 62669
Date of violation
Mar 26, 2026
Time of violation
22:26
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=34LyDiH7Wsk

zli

Player
Player
1.Osoba puca na taxi vozilo koje vozi putnika na parking
2.Osoba na pitanje zašto puca na taksista odgovara ne puca iako se vidi na videu da je taksist pogođen i da mu je pružena medicinska pomoć
3.Osobe odbijaju dati legitimaciju
4.Osoba vrijeđa
6.Osoba niti u zatvoru ne prikazuje legitimaciju jer mu se to može a opet je tražena
5.Advokat pregledava njihove dokaze i u dogovoru sa njima meni govori da se mene kazni a mene ne pita ništa
niti me traži dokaze samim time surađuje sa njima jer su se tako dogovorili užas kako loše

Tražim maksimalne kazne zbog pucanja na taksista koji je vozio putnika na parking
Advokat momentalni otkaz jer taj nezna obranit nikoga vidno surađuje sa njima teška korupcija sramota
to uopće nije advokat niti je toj osobi tamo mjesto namještena situacija gdje policajac puca na taxi vozilo ranjava taksista i taksist završi u zatvoru
to ima samo u ovom gradu i dok ne povećate kazne za ovakve nesposobne likove ništa se neće promijeniti

Aćim01

Player
Player
1.Osoba puca na taxi vozilo koje vozi putnika na parking
2.Osoba na pitanje zašto puca na taksista odgovara ne puca iako se vidi na videu da je taksist pogođen i da mu je pružena medicinska pomoć
3.Osobe odbijaju dati legitimaciju
4.Osoba vrijeđa
6.Osoba niti u zatvoru ne prikazuje legitimaciju jer mu se to može a opet je tražena
5.Advokat pregledava njihove dokaze i u dogovoru sa njima meni govori da se mene kazni a mene ne pita ništa
niti me traži dokaze samim time surađuje sa njima jer su se tako dogovorili užas kako loše

Tražim maksimalne kazne zbog pucanja na taksista koji je vozio putnika na parking
Advokat momentalni otkaz jer taj nezna obranit nikoga vidno surađuje sa njima teška korupcija sramota
to uopće nije advokat niti je toj osobi tamo mjesto namještena situacija gdje policajac puca na taxi vozilo ranjava taksista i taksist završi u zatvoru
to ima samo u ovom gradu i dok ne povećate kazne za ovakve nesposobne likove ništa se neće promijeniti
Izvolite POV molim lepo, gde je sve prikazano

Aleksa Borge

CRIME on TOP!
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam žalbu odbiti.
- Nije prekršeno pravilo.
(Pucali su drugo lice i nisu Vas nijednom pogodili metkom.)​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom