Doticni igrac, po ko zna koji put, pokazuje svoje nezanje, kako server pravila, tako i IC zakona. Naime, kolega je hapsio lice i ja sam dosao sa njim do DOC-a. Lice je trazilo advokata i tu se Sakal ponudio da ga zastupa i ako je Zamenik Guvernera. Da li Guverner, po bilo kojoj logici, po zakonu o advokatima ili zdravoj pameti moze biti advokat, odnosno njegov zamenik? Jasno sam mu stavio do znanja, da po gore pomenutom zakonu i tacki 1.1 (Opste odredbe) on ne moze raditi kao advokat, tj. da advokati mogu raditi samo kao Drzavni tuzioci, Drzavni branioci ili advokati po cinu (u prevodu rank se zove advokat). Na sve to mi je rekao lupetam, i ako zakon drugacije govori i odlucio da zastupa coveka. Nakon toga, trazio je od nas da ga izvedemo napolje u dvoriste, sto je takodje protiv pravila. Po Zakonu o krivicnom postupku (7.12), advokat i osumnjiceni mogu razgovarati bez prisluskivanja, ali moraju biti u vidokrugu sluzbenika. Odnosno, ne smeju da idu sami na lokacije koje se sakalu prohte...Kada sam mu to sve rekao, doticni je naredio da se ja vezem, zbog, kako on kaze: "Ometanja pravde". Sta reci....