Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53544
Players nickname
Ivica Tosicc
Administrators nickname
Tica Abyss
Date
Mar 27, 2026
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1296667/

Ivica Tosic

Player
Player
Postovanje, ko god da pregleda zalbu, zamolio big ga da procita do kraja i uzme u obzir sve sto je napisano,
Admin nije dobro protumacio zakon, medjutim pored toga, odnosno stvar koja nedostaje u obrazlozenju na zalbi jeste za moje vezivanje i hapsenje, zbog, kako ID 8317 kaze, "Ometanja pravde". Ja bih Vas zamolio da pogledate snimak koji sam prilozio kao dokaz i da uvidite da sam vezan jer sam pricao sa advokatom o zakonu. Ni u jednom trenutku mi niko nije rekao da se odaljim, vec sta vise, advokat je nastavljao razgovor sa mnom, i u trenutku kada je shatio da nije upravu, naredio hapsenje. Zamolio bih vas da opet pregledate POV i kaznite ID 8317 za prekrseno pravilo.

Druga stvar, pored gore navedene, jeste da admin ne razume tu tacku u Zakonu advokatima 1.1("Advokat je osoba koja zastupa interese optužene strane pred zakonom i poseduje državnu licencu koja je zakonito dobijena u skladu sa postojećim pravilima i propisima. Advokat može raditi kao: državni tužilac, državni branilac po službenoj dužnosti i kao advokat u državnoj organizaciji (sa izuzećem Lifeinvader-a i EMS-a) koji zastupa interese svoje organizacije i njenih zaposlenih.")...Dakle, ocigledno se ova tacka zakona postuje kada su u pitanju privatni advokati, jer po ovoj tacki nisu pomenuti i ne mogu biti dozvoljeni, kao sto i nisu. Ukoliko se sluzite logikom ovog admina, bilo ko moze biti advokat, pa i ove tri pozicije koje su gore pomenute u 1.1. Jasno pise ko moze raditi kao advokat i tjt. Takodje, state org mogu da imaju svog advokata. Bas zato sto niko drugi sem tih odabranih advokata od strane lidera te org, u toj org, ne moze biti advokat, je napisano da oni mogu biti. Opet kazem, ako se vodimo logikom Tice, jos neko moze biti legalno advokat, npr u LSPD-u, pored onih koji su odabrani od strane lidera, i ako se time krsi zakon. I na kraju da dodam, zasto onda u pravilima servera postoje da advokati, ministri, tuzioci, ne mogu ici na akcije? Zato sto nije fer prema ostalima da neko bude i advokat i da radi sve sto i npr USSS agent, da se puca, hapsi itd. Koja je poenta onda cina advokat, kada svako u Vladi, bez obzira na cin koji ima, moze da ima advokatsku licencu i da ide na akcije i sve radi normlano, a ujedno je i advokat.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom