Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved EMS Korumpirana Biografija | Ognjen Delflores | 76805

Status
Not open for further replies.

Ognjen Swayze

Player
Player
Ime: Ognjen
Starost: 40
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja: Srbija
Pol: Muski
Boja očiju: braon
Boja kose: crna
Tetovaže: na rukama i nogama
Prednosti: brz,strpljiv,smiren
Slabost: nema

Životna priča:
Rođen sam u Chicagu, ali Balkan mi je uvijek bio u krvi. Nakon što sam preživio par loših poslova i nekoliko istraga FBI‑a koje su „misteriozno nestale“, odlučio sam se povući iz Amerike i preći u Republiku Srpsku. Tamo sam ponovo počeo od nule — ili tačnije, iz sjene. Radio sam s ljudima koje drugi ne smiju ni da spomenu, a novac mi je uvijek dolazio brže nego što bi iko mogao da pita odakle. Naučio sam da zakon postoji samo za one koji ga ne razumiju. Danas vodim vlastitu mrežu unutar EMS GRP‑a, gdje pravila savijam kako god mi zatreba. Nisam heroj, nisam zločinac — samo čovjek koji zna da sistem korumpiranog poštuje jedino onoga ko zna igrati njihovu igru.

Priča o karijeri:
Zovem se Ognjen, i moj dolazak u grad Los Santos označio je početak jedne ozbiljne i posvećene karijere u EMS-u. Od prvog dana pokazivao sam želju da pomažem ljudima, bez obzira na težinu situacije u kojoj bi se našli. Moj zadatak bio je jasan – spasiti što više života i biti oslonac građanima u najtežim trenucima. Zajedno sa svojim kolegama, brzo sam učio o medicini, pravljenju lekova i pravilnom rukovanju opasnim supstancama. Nije mi trebalo dugo da se izdvojim kao neko ko je smiren, precizan i uvek spreman da reaguje kada je najpotrebnije. Vremenom sam pronašao novu ulogu – postao sam psihijatar. Moja sposobnost da razumem ljude i pomognem im da se izbore sa mentalnim problemima donela mi je veliko poštovanje među kolegama i građanima. Sa velikim brojem uspešno rešenih slučajeva, postao sam jedno od najpoznatijih imena u oblasti mentalnog zdravlja u San Andreasu. Kao nagradu za svoj trud i rezultate, dobio sam unapređenje na poziciju asistenta direktora EMS-a. Tu sam pokazao svoje liderske sposobnosti – uveo sam red, organizovao tim i aktivno učestvovao u regrutaciji novih članova, birajući samo one najposvećenije. Danas obavljam funkciju zamenika direktora, gde svakodnevno nadgledam rad EMS-a i sarađujem sa drugim organizacijama u gradu. Moje ime postalo je sinonim za profesionalizam, odgovornost i posvećenost. Moja priča dokazuje da se uz trud, disciplinu i iskrenu želju za pomaganjem drugima može izgraditi uspešna karijera, čak i u gradu kao što je Los Santos – mestu gde haos i nepravda često pokušavaju da nadvladaju dobro.

Jedini ishod:
1 - Moći obavljati bilo kakve ilegalne aktivnosti samo dok Niste na dužnosti (i dalje morate slijediti pravila servera )

Refko Navaro

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači

Status
Not open for further replies.
Top Bottom