Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
56697
Players nickname
Munze Konza
Suspect ID
27116
Date of violation
Mar 29, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/members/67118/

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Dostavite link banovanog forum accounta
Rok 14h​

Jugo Konza

Player
Player
Igrač sa ID 27116 je bleklistovan sa servera, i kači lažnu žalbu na mene, koliko sam ja upoznat sa pravilima bleklistovani igrači ne bi smeli posedovati forum nalog ovde dostavljam link njegov forum nalog koji i dalje koristi a bleklistovan je sa servera i kači lažne žalbe!!

isamznas

Player
Player
ja mislim da bleklistovani igrac ne bi trebao da ima pravo posedovanja forum naloga i pravljenja zalbi na igrace jer on vise ne treba igrati na ovom serveru i ne treba ga zanimati ko sta radi na server :D JUGO ON TOP.

kokiiiiiiiii

sam sebi sef
Player
Pozdrav prvo nema banovan forum nalog i nije blacklistsn nego banovan za g.p 1.6 ne znam dokle ces ovako jer cim je okacio tebe mislis da treba forum da mu se bana?

Ellx Scope

Player
Player
Pozdrav igrač 27116 je Bleklistovan sa servera,i poseduje forum nalog,molim da se reši,hvala!!!
opa siso ucavili smo se ti si reko da nemas ti veze sa onim sto prica i da nije istina sto hoces sad da mu banuju forum?

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Niti jedan forum account dostavljen nije banovan, samim time forum rule 9 nije prekrsen​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom