By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ste te boli kurac za moj povDostavi kraci pov
apsolutno ne trebaTrazit ce ti ga svejedno
Vidjecesapsolutno ne treba
I da mu ga trazi sta ti imas sa tim, glumis nekog Boga na forumu u svaku tortu ti si kolacTrazit ce ti ga svejedno
Jel te pito ko sta pokri se i cutiI da mu ga trazi sta ti imas sa tim, glumis nekog Boga na forumu u svaku tortu ti si kolac
A tebe je koliko vidim isto neko pitao, ne samo na ovaj thread nego imas komentar za sve moguce, samim tim ako ti je toliko zelja da komentarises sve moguce zalbe apliciraj za admina samo ne znam sa tom tvojom konfiguracijom mozga koliko dugo ces ostati u admin teamJel te pito ko sta pokri se i cuti
i da jesam to sto tvrdis da jesam barem nisam roblox krokodil kao ti da udjem u vc i pitam ima li neko da proda robuxeLagano pacove mali pokrij se i idi tamo da snimas za tiktok trendove jer ocigledno za to samo i jesi
Veliki cale koji cak se snima za tiktok e pa gdje to ima, a i za roblox sta ako igram eto to svi kazu da vole roblox sem tebe tiktokera oces kolacic sad?i da jesam to sto tvrdis da jesam barem nisam roblox krokodil kao ti da udjem u vc i pitam ima li neko da proda robuxe
Za tebe nisam mali za tebe sam veliki otac
Sta ti imas sa mojim drustvenim mrezama, upitno je da li uopste imas moju pravi drustvenu mrezu, sve i da imas ne stidim se sebe znam ko sam i sta sam i cime se bavim i sta sam kacio na tik tok, a bratski feedback za tebe da izadjes malo napolje masni krokodiluVeliki cale koji cak se snima za tiktok e pa gdje to ima, a i za roblox sta ako igram eto to svi kazu da vole roblox sem tebe tiktokera oces kolacic sad?
Pito sam te oces kolacic?Sta ti imas sa mojim drustvenim mrezama, upitno je da li uopste imas moju pravi drustvenu mrezu, sve i da imas ne stidim se sebe znam ko sam i sta sam i cime se bavim i sta sam kacio na tik tok, a bratski feedback za tebe da izadjes malo napolje masni krokodilu