Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
87958
Players nickname
okilatino star
Suspect ID
0000
Date of violation
Mar 26, 2026
Time of violation
0000
Proofs
https://streamable.com/z8zdrk

Cmoee

Player
Player
Jel te pito ko sta pokri se i cuti
A tebe je koliko vidim isto neko pitao, ne samo na ovaj thread nego imas komentar za sve moguce, samim tim ako ti je toliko zelja da komentarises sve moguce zalbe apliciraj za admina samo ne znam sa tom tvojom konfiguracijom mozga koliko dugo ces ostati u admin team

Cmoee

Player
Player
Lagano pacove mali pokrij se i idi tamo da snimas za tiktok trendove jer ocigledno za to samo i jesi
i da jesam to sto tvrdis da jesam barem nisam roblox krokodil kao ti da udjem u vc i pitam ima li neko da proda robuxe 😂

Za tebe nisam mali za tebe sam veliki otac

Skibidi.sigma13

Player
Player
i da jesam to sto tvrdis da jesam barem nisam roblox krokodil kao ti da udjem u vc i pitam ima li neko da proda robuxe 😂

Za tebe nisam mali za tebe sam veliki otac
Veliki cale koji cak se snima za tiktok e pa gdje to ima, a i za roblox sta ako igram eto to svi kazu da vole roblox sem tebe tiktokera oces kolacic sad?

Cmoee

Player
Player
Veliki cale koji cak se snima za tiktok e pa gdje to ima, a i za roblox sta ako igram eto to svi kazu da vole roblox sem tebe tiktokera oces kolacic sad?
Sta ti imas sa mojim drustvenim mrezama, upitno je da li uopste imas moju pravi drustvenu mrezu, sve i da imas ne stidim se sebe znam ko sam i sta sam i cime se bavim i sta sam kacio na tik tok, a bratski feedback za tebe da izadjes malo napolje masni krokodilu

Skibidi.sigma13

Player
Player
Sta ti imas sa mojim drustvenim mrezama, upitno je da li uopste imas moju pravi drustvenu mrezu, sve i da imas ne stidim se sebe znam ko sam i sta sam i cime se bavim i sta sam kacio na tik tok, a bratski feedback za tebe da izadjes malo napolje masni krokodilu
Pito sam te oces kolacic?

Aleksa Borge

CRIME on TOP!
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu
Zahtevam da ID 72698 dostavi POV sa Informala 29.3. u 22:43
Rok za dostavljanje - 10h

Top Bottom