Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Mass Rule Break I ID 77209, 75812, 51020, 67211

Your ID
35530
Players nickname
Dobrasin Palcic
Suspect ID
77209, 67211, 51020,
Date of violation
Mar 31, 2026
Time of violation
00:25
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=fWZ29RmwcKo

SrdjanMilke

Player
Player
Postovana administracijo, sve se vidi odlucite ali kazne postoje, ne moze da me vredja zbog govorne mane itd..

Ne moze da se ne udalji da udara kola da ne postuje da ne pusta bejta itd..
Takodje svi koji su tu od navedenih ako ne i vise ljudi.
Molim kazne za ove momke bez ikakve situacije su dosli do nas da nas diraju bejtaju, vredjaju napadaju.

Pocetak snimka saljem svakako ako treba da se vidi da nista nismo uradili lose samo su tako krenuli na nas.

Kao sto se vidi lica pod projem ID 77209, 75812, 51020, 67211 nas bas vredjaju udaraju guraju itd.. vise puta zvana administracija nakon toga nas ostavila tako da saljem sve od snimka za sve stroge kazne hvala.

Znaci nema razloga za vredjanje i bilo sta nista nismo skrivili da oni tako dodju sa tim nacinima sve se vidi sami odlucite.

Pocetak situcaije gde je jedno lice pocelo pa nastavili i ostali

Molim za ove ljude najstrozije kazne hvala prijatno vece.

Docke

Player
Player
ID 88842 mi u 3:35 minutu rekao sam sam pedercina
i ti radis sve vreme cr naprimer u 3:39 minutu i sve do kraja klipa
ID 85042 u 04:01 min udara nas namerno kolima i to vise puta. I na kraju klipa nosite maske policija dolazi krece da puca po nama i vas ne identifikuje a vi u sred pucanja upadate u otvorenu paljbu.

SrdjanMilke

Player
Player
Sve se vidi u pov ko vredja od pocetka ko nas dirrrrrra, ne pista da prodjemo iako je receno vise od 3 puta itd stojim ispred svoje kuce nikog ja ne vidim od mojih da nosi od jednom masku, molim admine nastrozije kazne za ova ponasanje bez ikakvog razloga zbog odela su dosli i krenuli na nas kao sto se vidi od pocetka smo molili da se udalje nista lose pricali nismo da moraju lica tako da se ponasaju da prate itd… to je katastrofa

Nikola Verstappen

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu

ID: 51020 ce biti kaznjen za Bait
ID: 35530 ce biti kaznjen za MetaGaming
ID: 38585 ce biti kaznjen za MetaGaming

ID: 85042 ce biti kaznjen za Car Ramming

( ID: 77209 je vec kaznjen za ovu RP situaciju VDM )

( MG Mesanje IC i OOC zvali Fam Chat je IC vi tu spominjete admina samim tim krsite MG )
( Bait Provocirali ste igraca zbog njegove glasovne mane da bi dobili njegovu reakciju )
( CR je namerno udaranje drugih igraca ili vozila automobilom )

Top Bottom