Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal I G.P 1.1 I Lebron Pluxury

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
82451
Players nickname
Adin Sala
Administrators nickname
Lebron Pluxury
Date
Feb 4, 2026
Time
0000
Proofs
https://imgur.com/a/7onIieC

Adiny5

Player
Player
Postovana administracijo

Prije otprilike 66 dana sam dobio bann za G.P. 1.1 igrao sam na drugom kompjuter jer nisam poznao pravila servera, nisam igrao ni na jednom drugom accountu/nalogu . Igrao sam vrlo malo na ovome projektu i to samo na 82451. Nisam djelio svoj nalog niti ulazio u druge niti zloupotrebljavao takodzer ni jedan. Mnogo mi je zao i izvinjavam se zbog svojih gresaka u proslosti jer sam skroz novi igrac i clan ovog servera pa nisam dobro upucen u pravila. Zelio bih da dobijem unbann i apelujem za isto. Ovaj projekat mi se vrlo svidjeo i zelio bih da opet nekad igram sa svojim prijateljima jer ovaj projekat za mene ne znaci samo obicna igrica ili tako nesto slicno, mnogo poznanstava i prijatelja sam pronasao. Vrlo mi je zao zbog mojih gresaka koje naravno nisam koristio protiv pravila servera.

Hvala na razumjevanju i pregledavanju mog zahtjeva za unbann. Stvarno mi se dopao ovaj projekat i zelim da opet da ga zaigram, prelijepe uspomene imam i momente provede na istom. Nisam znao da moram obavjestiti nekog od administracije sto mjenjam kompjuter i vrlo mi je zao zbog mojih gresaka.

Ime prvobitnog social kluba na kojem igram je i imam pristup istom tom nalogu je : Amell94

Prihvatam money wipe

Hvala na citanju i pregledavanju mog zahtjeva.

Adin Sala 82451

Status
Not open for further replies.
Top Bottom