Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal G.P.1.1/For Abraham_Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20057
Players nickname
Ognjen Nike
Administrators nickname
Abraham_Elkhabib
Date
Jun 15, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/0Y92WFV

Ognjen Crew

Player
Player
Pre svega, želim iskreno da priznam svoju grešku i da se izvinim zbog situacije koja je dovela do bana. U tom periodu nisam bio dovoljno upućen u pravila, niti sam u potpunosti razumeo ozbiljnost njihovog kršenja. Svestan sam da to nije opravdanje, ali želim da naglasim da nije postojala loša namera sa moje strane.

Takođe bih želeo da pojasnim određene stvari vezane za naloge. Nisam znao da je nalog 20057 označen kao twink, niti sam bio svestan da to predstavlja kršenje pravila. Pored toga, želim jasno da istaknem da nikada nisam igrao na nalogu 19920, niti imam bilo kakvu povezanost sa tim nalogom.

Od trenutka kada sam dobio ban prošlo je već 3 godine. U međuvremenu sam imao dovoljno vremena da razmislim o svojim postupcima i da shvatim gde sam pogrešio. Sada mnogo bolje razumem pravila servera, kao i značaj poštene i korektne igre u zajednici kao što je Grand RP.

Zaista bih voleo da dobijem još jednu priliku. Ne tražim nužno povratak na stare naloge, već bih bio zahvalan čak i na mogućnosti da napravim novi nalog i krenem ispočetka. Spreman sam da se u potpunosti pridržavam svih pravila i da svojim ponašanjem pokažem da sam naučio iz svojih grešaka.

Grand RP mi je uvek bio zanimljivo mesto za igru i voleo bih da ponovo budem deo te zajednice, ovaj put na ispravan i pošten način.

Hvala vam unapred na vremenu, razumevanju i razmatranju mog zahteva.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom