Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Pomaganje citerima | Familija LEGENDS

Your ID
0000
Players nickname
Zoki
Suspect ID
0000
Date of violation
Apr 2, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
http://gta5grand.com/forum/threads/1301216/

tvoj ćale

Player
Player
Dobar dan postovana administracijo, jer igrac iz ove familije je dobio ban za cheats ,samim tim po pravilima servera neformalna od ove familije se mora skinuti . Ne znam sto jos nije skinuta ,dal je korpucija u pitanju ili sta ?

ZALBA ZA KURATORE NEFORMALNIH

Last edited:

Memati Mangano

Player
Player
to je 1 zalba i 1 cheater a sta je tu pomaganje citera aj uzmi nauci da igras pa posle igraj ne samo forum,I onako nemas ruke idi ih kupi pa kad budes bolji tad ceni ko je cheater a ko ne

Miki Black.

Player
Player
Dobar dan postovana administracijo, jer igrac iz ove familije je dobio ban za cheats ,samim tim po pravilima servera neformalna od ove familije se mora skinuti . Ne znam sto jos nije skinuta ,dal je korpucija u pitanju ili sta ?

Nema nikakvih dokaza za pomaganje🤣

tvoj ćale

Player
Player

Zalba je za kuratire neformalnih

Teo Crnii

Player
Player
de molim te reci mi ko si ti samo vidim da si napravio neki novi forum da bi nas kacio samo
Brate ne sramoti se u famu imas 20 njemaca koji cituju to i sam znas svaki inf njih 5 ide i 10 min prije kruga udju na inf, samo cekaj kad ti jednog nahvataju da ti cituje na eventu ode neff

Top Bottom