Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Fail RP I 85052 84761 45948 51707 46708

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Suspect ID
45948 51707 84761
Date of violation
Apr 2, 2026
Time of violation
17:11
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=rcp5PEXakv0

zli

Player
Player
Nitko nema pojma šta radi i za koga radi i uz to još odbijaju priložit legitimacije
Sve je u videu
I dalje se traži odgovor razloga hapšenja molio bih administraciju da ponudi ako ima koji prighvaćam sve što je po pravilu i zakonu hvala
Što se tiče RP sve je suvišno reći ja možda nisam neki veliki rp igrač ali ovo ja neznam

Last edited:

Miki Black.

Player
Player
Nitko nema pojma šta radi i za koga radi i uz to još odbijaju priložit legitimacije
Sve je u videu
I dalje se traži odgovor razloga hapšenja molio bih administraciju da ponudi ako ima koji prighvaćam sve što je po pravilu i zakonu hvala
Što se tiče RP sve je suvišno reći ja možda nisam neki veliki rp igrač ali ovo ja neznam
Celo vreme si radio cop bait,sam sebe kacis ID 46708 odnosno ja sam se udaljio od tebe pa si mi tek tad trazio legitimaciju,ja te nisam ni cuo niti imam razlog da ti ne dam legitimaciju,i jedno pitanje ovako usput.Zasto se svaki put zakacis na policiju i baitas i onda kad te uhapse mislis da je pametno samo da okacis i ako ti svaki put odbiju zalbu🤣

Miki Black.

Player
Player
Molim administraciju da saceka sa odlukom dostavicu POV kako ja nisam cuo da mi je trazio legitimaciju jer sam bio udaljen od njega.

Miki Black.

Player
Player
Izvolte pov,lepo se cuje da se meni ucitalo samo kad je rekao aj mi sad daj s...Nisam cuo puni zahtev za legitimaciju,hvala lepo:)

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
ODBIJENO

Zatvorske posete ne postoje ovde, koliko god to čudno zvučalo. Takođe je upitno i to što zatvorenik ima mobilni telefon.
Ono što piše za upravnika zatvora kada je neko u zatvoru, to je do prevoda, svaki službenik može odvesti zatvorenika na rad, ne neki određeni, jer igrač ima interakciju sa tim NPC-jem, a ne state službenik.

Zatvoreni ste prema članu 2.4.4 Kaznenog zakona, koji predviđa novčanu kaznu od 15 hiljada i jednu zvezdicu.
2.4.4 Izazivanje pri čemu se hotimično uznemirava neko lice i navodi na reakciju kao direktni rezultat postupaka (provokacija) od strane izazivača. Kategorisano kao krivično delo I klase uz novčanu kaznu od petnaest hiljada dolara ($15.000).
Takođe ne vidim da je iko odbio da da legitimaciju, te smatram da igrači koji su prijavljeni u ovoj žalbi, nisu prekršili ni jedno pravilo. Eventualnu primedbu na njihov rad možete podneti IC putem lideru organizacije u kojoj su.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom