Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
58868
Players nickname
Gabrijel Berlusconi
Administrators nickname
Nikola Armani
Date
Jan 12, 2026
Time
00:00
Proofs
https://i.imgur.com/LVAYP5z.jpeg

Gabrijel BerIIusconi

Player
Player
Pozdrav, želim da se iskreno izvinim zbog svog ponašanja koje je dovelo do bana za GP 1.8. Svjestan sam da sam prekršio pravila i ne pokušavam to opravdati. Nakon svega sam razmislio i shvatio gdje sam pogriješio. Takođe želim posebno da se izvinim zbog toga što sam pokušao izbjeći zabranu koristeći drugi account. Svjestan sam da je to dodatno kršenje pravila i žao mi je zbog te odluke. Nisam trebao tako postupiti i prihvatam punu odgovornost za to. Razumijem da sam svojim postupcima pogoršao situaciju, kao i to što sam slao više žalbi u kratkom periodu. Zbog toga se također izvinjavam. U međuvremenu sam uzeo vremena da se smirim i razmislim o svemu i siguran sam da se ovakve greške neće ponoviti. Ako dobijem još jednu priliku, ponašaću se u skladu sa pravilima i truditi se da budem korektan igrač. Molim vas da još jednom razmotrite moju žalbu. Hvala vam na vremenu i razumijevanju.

Prihvacam money wipe

Status
Not open for further replies.
Top Bottom