Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Spira Lacoste

Player
Player
Vaše ime IRL Ognjn
2. Vaše godine 18
3. Vremenska zona GTM+1
4. Prosjek online po danu 8h
5. Vaš Discord spira_99
6. Vaše ingame ime Spira Lacoste
7. Vaš ID 38669

1. Lider za:
LifeInvader

1. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?(3 razloga uz objašnjenje):
2.1 Visegodisnje iskustvo me je podstaklo da se oprobam u liderstvu jedne veoma bitne organizacije na serveru te bih zeleo uz moje prijatelje koji vec imaju iskustva u liderstvu da se oprobam u vodjenju Lifeinvader-a. U ovoj organizaciji smo proveli dosta truda i rada samim tim znamo kako maksimalno iskoristiti njen kapacitet

2.2 Komunikativan sam i volim da pricam sa ljudima, a to smatram da je i glavna stvar kod ove organizacije, redovno bih pravili razne evente poput Car Meet-ova, najlepseg outfit-a itd. i tu bi pravili odlicne novinarske clanke, aplikacije bi otvarali po potrebama i svi gradjani bi imali priliku da budu ispitani i dobiju profesionalnu obuku od iskusnih radnika.

2.3 Aktivnost mi je trenutno velika sto je takodje veoma bitno kada se neko nalazi na poziciji lidera, moja 2 iskusna zamenika pomagala bi mi oko svega sto mi treba jer su vec bili na poziciji lidera/zamenika i upuceni su detaljnije u sav taj posao, kada se ulozi puno truda, rada i vremena organizacija bi bila na dosta vecem nivou
  1. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
3.1 Doveo bih posebne ljude koji bi imali posebnu ulogu, a to je kao neka mini film ekipa kojoj bi glavni posao bio snimanje mini filmova i nekih urbanih legendi koje kruze, tu bi bili ukljuceni i razni gradjani/drzavni sluzbenici/kriminalci koji zele da pomognu i naprave dobar RP.

3.2 Pravili bi i posecivali cesto sve drzavne organizacije, pravili neke dokumentarce o njihovom radu kao npr. spremnost i efikasnost neke organizacije i to bi podstaklo RP.

3.3 Ether bi cesce pisali za razne aktivnosti kako bi skupljali ljude na lokacije gde se odvija dobar RP, npr. kampovanje, lov itd. gde bi doslo dosta ljudi i bila bi odlicna atmosfera i bolji RP

Status
Not open for further replies.
Top Bottom