Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal Pravilo Događaja 1.7. | Aleksa Borge

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
77200
Players nickname
Emro_Kartezzi
Administrators nickname
Aleksa Borge
Date
Apr 4, 2026
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1303550/post-4525153

Emro_

Player
Player
Dobar dan postovana Administracijo, sinoc oko 23h me neki igrac okacio za Bag Abuse da sam tarik pikovo. Uglavnom to nisam uradio poslao sam pov, ali nisam prije skontao da mi se ne snima citav ekran nego se vidi jedno 70% igrice i nesto crno... Kada sam to vidio otisao sam u OBS Studio i napravio to i sada sve radi kako treba. Ali Aleksa Borge je odlucio na prihvati tu zalbu jer je kao video bio editan. Pogledaj te pov ovdje dole sada sto cu poslat da vam dokazem da video nije bio editan i kako sada radi snimanje.
POV-

Emro_

Player
Player
Dobar dan postovana Administracijo, sinoc oko 23h me neki igrac okacio za Bag Abuse da sam tarik pikovo. Uglavnom to nisam uradio poslao sam pov, ali nisam prije skontao da mi se ne snima citav ekran nego se vidi jedno 70% igrice i nesto crno... Kada sam to vidio otisao sam u OBS Studio i napravio to i sada sve radi kako treba. Ali Aleksa Borge je odlucio na prihvati tu zalbu jer je kao video bio editan. Pogledaj te pov ovdje dole sada sto cu poslat da vam dokazem da video nije bio editan i kako sada radi snimanje.
POV-
Pozdrav, evo i citav pov sa rp fabrike

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

POV ne snima donji dio ekrana , ne vidi se datum vrjeme i sl , pov mora da snima cjeli ekran
POV nije validan
Administrator je donio ispravnu odluku

Status
Not open for further replies.
Top Bottom