Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Fail RP G.P 3.1. I 48221 60141 8317

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Suspect ID
48221 60141 8317
Date of violation
Apr 4, 2026
Time of violation
21:16
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=mOx9nwW5iYs

Popkeee

Well-known member
Player
Sve je u videu hvala
pod 1 : Cbas , izazivas nazu reakciju
pod 2 : radi RP2WIN , rpas da ti je pokvaren kamion a kolega 60141 ti je popravio a ti i dalje rpas da je pokvaren znaci taj rp je samo da ti pobedis u njemu.

Sakal Polumental

Final Boss - sine moj!
Player
Next level bejtanja :D momcicu, dostavi snimak da vidimo kako se kvari kamion na tom mestu! Koji je inace na 100%.

Last edited:

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu da zaključim ovu žalbu.

Ovo nije početak situacije, već ste tu sa kamionom. Dostavite POV od početka situacije, pošto navodite kako se pokvario kamion baš tu i baš u toj poziciji da se blokira put.

Rok: 6h

zli

Player
Player
E vidite sad ovako ja sam znao šta će te vi napraviti da će te zvati nekoga da vam pomogne ali dragi moji ja sam prije ove situacije razgovarao sa senior adminom i on je meni dao detaljne upute o događaju koji se dogodio i rekao mi u ovom slučaju šta točno vi trebate napraviti da ispoštujete RP a ja ću vam reći zasad da ste vi kilometrima daleko od toga što ste napravili

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
ODBIJENO

Zahtev nije ispunjen u datom roku, te se žalba odbija isključivo iz tog razloga.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom