LTA
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!jake trke jake trke iskreno
Da da , lepo si izvuko Internet kabal . To je mozda moglo 2021.Jbg nisam mogao utjecat na prekid konekcije s grand serverom: Watch error | Streamable
Kaže se LAN, i zašto bih izvukao LAN kabal da mi nestane internet izgubio sam tako i tako sve stvari + 60 minuta u zatvoru? Da sam htio lupit F1 puko bi ga čim sam umro a ne kada ste me vezali. Također nisam spojen trenutno na LAN nego na mobilni.Da da , lepo si izvuko Internet kabal . To je mozda moglo 2021.
Ako nisi znao kad te ubije policajac i uradis f1 opet ces biti u zatvoru kao da si vezan tkd nemoj to da radisKaže se LAN, i zašto bih izvukao LAN kabal da mi nestane internet izgubio sam tako i tako sve stvari + 60 minuta u zatvoru? Da sam htio lupit F1 puko bi ga čim sam umro a ne kada ste me vezali. Također nisam spojen trenutno na LAN nego na mobilni.
Pa nije me policajac ubio pogledaj cijeli pov buraz, imam pov kako mi je puklo a sad neka admini odluče ja sam tak i tak izgubio sve i osluzio 60 min što mi je puklo radi konekcije.Ako nisi znao kad te ubije policajac i uradis f1 opet ces biti u zatvoru kao da si vezan tkd nemoj to da radisLep pozdrav.
Znam nego ti kazem samo da znasPa nije me policajac ubio pogledaj cijeli pov buraz, imam pov kako mi je puklo a sad neka admini odluče ja sam tak i tak izgubio sve i osluzio 60 min što mi je puklo radi konekcije.