Gospoda se vraćaju na mega nakon smrti bez da je prošlo 15 minuta.
Drugi u pov: Watch 2 | Streamable
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!stavio si 2 ista klipa ne kontam kako su prekrsili nlrGospoda se vraćaju na mega nakon smrti bez da je prošlo 15 minuta.
ko sve se zanimava sa ovaj forum kad nemate pojma od kacenje zalbe i pravilaGospoda se vraćaju na mega nakon smrti bez da je prošlo 15 minuta.
proveri si klipove srecoMolim kazniti off topic.
Mora da bude 1 celi pov ne sme da budu 2 Dela samim tim zalba se odbijaGospoda se vraćaju na mega nakon smrti bez da je prošlo 15 minuta.
Brt razocaracu te ali moras da dostavis 1 ceo pov od pocetka do kraja situacije ako kacis za NLRGospoda se vraćaju na mega nakon smrti bez da je prošlo 15 minuta.
U POV-u se jasno vidi kako su oba dva igrača bila dovršena u 1:23 a vratili su se na mega mall u 1:26 to su 3 minute, poz.Brt razocaracu te ali moras da dostavis 1 ceo pov od pocetka do kraja situacije ako kacis za NLR
aman jel tebi vredi pricati nesto druze treba da bdue jedan ceo pov ne moze dva dela nece biti prihvaceno kad je nlr pitaj admina ne moras mi verovati uzivaju POV se jasno vidi kako su oba dva igrača bila dovršena u 1:23 a vratili su se na mega mall u 1:26 to su 3 minute, poz.
ne znam da li si cuo za rok na zalbi nije tesko staviti 2 klipa u 1 to je 5 min...Mora da bude 1 celi pov ne sme da budu 2 Dela samim tim zalba se odbija![]()
Sorry buraz nisam na kompu 24/7 kao neki.ne znam da li si cuo za rok na zalbi nije tesko staviti 2 klipa u 1 to je 5 min...
Nisam tebi ništa rekao nego ovom liku i uopšte nisam 24/7 loooool udjem sat vremena u 3 danaSorry buraz nisam na kompu 24/7 kao neki.![]()