Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
42166
Players nickname
Micheal Tony
Suspect ID
226262
Date of violation
Apr 6, 2026
Time of violation
2.23
Proofs
https://youtu.be/E1SjxYe3PVw

Alperenkadi_34

Player
Player
Can Turkish authorities help me? Player number 226262 insulted my family values and killed me outside the red zone. . I didn't insult her; she kept bumping into me with her car hit I asked him why he did that, he's a toxic actor.
I want him to receive the harshest punishment; he insulted my mother and my values.

Last edited:

can salamanca

Player
Player
Türk yetkililer bana yardımcı olabilir mi? 226262 numaralı oyuncu aile değerlerime hakaret etti ve beni kırmızı bölgenin dışında öldürdü. Ben ona hakaret etmedim; arabasıyla sürekli bana çarpıyordu. Ona neden böyle yaptığını sordum, zehirli bir oyuncu.
En ağır cezayı almasını istiyorum; anneme ve değerlerime hakaret etti.
lan oe gözlüklü aptal ilk önce sen gelip defalarca carpıp tahrik edip sonrasında neden video baslattin sinsi herif

can salamanca

Player
Player
video kaydını baslatmadan önce bir sürü tahrik ve küfürü var bana ve arkadaslarima karşı. arkadaşlarımın hepsi şayittir bu duruma. video kaydına baslamadan önce kendisi araba ile VDM + CR atıyordu. tüm arkadaşlarım şahit buna !!!! lütfen yazılanları dikkate alın

can salamanca

Player
Player
video başlangıcında göründüğü gibi arkamızdan hızla gelip laf atmalara baslıyor ve sonrasında iyice ortalığı kızıştırmak için yanımıza gelmeye çalısıyor. video basladıgı ana dikkat edin hızla bir sekilde peşimizden bizi takip ediyor!!

can salamanca

Player
Player
Videoda oynama var çünkü ilk küfürleri ve teşvik olaylarını kendisi başlattı. tüm kardeşler da buna konuşuyor!!!!
lütfen bu videoya göre karar vermeyiniz bu bir tahrik videosu. video da oynama var video başlangıcı çok yanıltıcı!!!!!!!!!!!!

Alperenkadi_34

Player
Player
I was listening to music and traveling.I was in the red zone.And I was alone, I didn't do any RDM.I saw them in this last video I posted, and like I said, I was alone and just minding my own business.

can salamanca

Player
Player
video kaydının daha öncesini de yükler misin ? daha önceden bizi tahrik edip küfür ediyorsun şimdi de video da oynuyorsun sinsilik yapma birader!!!

can salamanca

Player
Player
Okyanus lütfen tek taraflı düşünme çünkü video da oynama var. Video kaydı başlamadan önce bizleri rahatsız edip küfür edip arabayla çok kez çarptı bize. Sonrasında yanımıza gelip tahrik edip kaçmaya başladı. Lütfen bu herife inanma. Tüm arkadaşlarım dediklerime şahittir.

Okeanos Wayland

❤️𝗖𝗹𝗮𝗶𝗿𝗲
Server Administrator
Upon reviewing the evidence, I have decided to Accept this report
ID 42166 will receive a punishment for FL in GZ
ID 226262
will receive a punishment for GZ 1.1
ID 220176
will receive a punishment for GR 3.1 + GR 3.2

Status
Not open for further replies.
Top Bottom