Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za LifeInvader | Ervin Dzakulic

Ervin Dzakulic

Player
Player
1. Vaše ime IRL : Ervin Dzakulic
2. Vaše godine : 16
3. Vremenska zona : GMT+1
4. Prosjek online po danu : 5-9 sati
5. Vaš Discord : cikoervin
6. Vaše ingame ime : Ervin Dzakulic
7. Vaš ID : 73622

1. Lider za Lifeinvader

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1
LifeInvader vidim kao srce medijskog RP-a na serveru. Smatram da kroz kvalitetne oglase, intervjue i reportaže možemo podići cijeli server na viši nivo. Imam mnogo ideja za sadržaj poput reklama za familije, vijesti, kao i povecanje organizovanja javnih događaja koji bi uključivali veći broj igrača.

2.2
sam da organizacije često gube aktivnost zbog loše organizacije. Kao lider, fokusirao bih se na raspored rada, podjelu zadataka i konstantnu aktivnost članova. Uveo bih sistem smjena i obaveza kako bi LifeInvader uvijek bio aktivan i dostupan igračima.

2.3
Želim postaviti viši standard RolePlay-a unutar organizacije. To uključuje ozbiljnu komunikaciju, realistične intervjue, kvalitetno pisanje oglasa i pravilno ponašanje u svim RP situacijama. Moj cilj je da LifeInvader postane jedna od najprofesionalnijih organizacija na serveru.

—————————————————————

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1
Uvesti rangove (novinar, urednik, marketing tim)

3.2
Organizovati sedmične sastanke te svake sedmice pokusati poboljsati sam rad i disciplinu organizacije.

3.3
Praviti intervjue sa poznatim licnostima poput (Načelnika,direktora EMS-a,Guvernera,…)

3.4
Povečati prisutnost organizacije u svim velikim RP događajima

Rad,red i disciplina !

Top Bottom