Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
83689
Players nickname
Edward Pardon
Administrators nickname
Aldin Verstapen
Date
Apr 8, 2026
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/116/post-thread

Edward Pardon

Player
Player
Pre svega mislim da mi se treba dati sansa iz sledecih razloga:

1) Zalba je postojala na mene kao admin iz razloga zato sto ne je okacio lik koga sam ingame kaznio, on je na forumu okacio nakakvu zalbu koja je odbijena i naravno netacna jer ja to nisam i mogu i da dokazem.

2) Ja sam mesec dana pokusavao da dodjem do toga da mogu da postanem admin i evo sada sam dobio kick iz gluposti koje nije tacna mozete uci na moj forum i pogledati da sam se trudio i nisam krsio ikakve kazne kako bih dosao do pozicije u adminima.

3) Prevarant ni sam a ni priblizno, niste mi dali dovoljno vremena ni da se pokazem kakav sam zapravo, ja sta god radim to je na posten nacin i bez prevara.

Ne znam zasto se krivica svaljuje na mene kada je za ceo slucaj nema krivca vi kazete da postoje mnogo slucajnosti ali ja tu nisam krivac i zelim stvarno da budem na poziciji na kojoj sam bio zato sto mi ovaj server i ljudi oko mene stvarno znace nisam dobio dovoljno prostora vec sam tako samo sutnut sa odgovorom da ne mogu biti admin sto se mene tice uradite apsolutno bilo sta kako bi ste proverili jer ja mogu da garantujem zivotom da ja nisam tip na koga sumljate. U ostalom usao sam i sa telefona zato sto ste svi sumljali da koristim voice changer i sve ostale stvari i dokazao da je to jos jedna laz.
Stvarno vas molim da me vratite jer ste napravili gresku. Ostali su dobili svoje sanse da budu i admini i svasta a ja nemam sansu kao i ostali razloga nema sem tog sto vi sumnjate na mene da sam neki lik koga ja niti poznajem niti ista. Zelim da dobijem svoju sansu kao sto su je i svi dobili a ne ovako da se sve zavrsi.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, nemamo trenutno povjerenja u tebe shodno tome ne mozes biti clan administracije u datom trenutku

Status
Not open for further replies.
Top Bottom