Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pogrešno donesena odluka IRL Threatening | Luka Bartolovic

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
79450
Players nickname
Trifke Blackk
Administrators nickname
Denis Miic
Date
Apr 10, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/2uxfmTH

Trifke Black

Player
Player
Poštovana administracijo

želim da se izvinim zbog poruke koju sam napisao u PrimeChat-u: „lesa klepic, polomiću ti ruke i noge“. Razumem da ovo može zvučati kao IRL pretnja i shvatam zašto je sankcionisano.

Međutim, želim da pojasnim da moja namera nije bila da pretim u stvarnom životu, već sam to napisao u kontekstu igre (IC), misleći isključivo na dešavanja unutar roleplay-a.Te se kunem da nisam imao nameru da ugrozim ili zastrašim bilo koga van igre.

Svestan sam da ovakve izjave mogu biti pogrešno shvaćene, posebno u OOC/PrimeChat komunikaciji, i ubuduće ću mnogo više paziti kako se izražavam i striktno razdvajati IC i OOC komunikaciju.

Izvinjavam se zbog greške i nadam se da ćete uzeti u obzir da nije postojala loša namera. Spreman sam da poštujem sva pravila servera ubuduće.

Hvala na razumevanju. Trifke Blackk

Trifke Black

Player
Player
Ljudi pišu u prime chat ubiću te najebo si ovo ono i niko ne dobije ban tako da molim vas da uzmete u obzir da sve ovo sto sam napisao napisao sam misleci in game kao i ostali.Hvala na citanju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom