Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
78837
Players nickname
Golub Palminteri
Suspect ID
78725
Date of violation
Apr 10, 2026
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/CbgfpktVSFM?si=a2L7oZtJ7SWVkxcX

Golub Sakiic

Backstage
Player
- Pov gde je umro i vreme-

- Pov gde se vratio posle 3 minuta

Da se zna nije se desavala nikakva rp situacija zato sam ga i dovrsio i to je bilo pre nego sto smo zapocelji pljacku, takodje smo imali 2 taoca a i on je iz ballas a mi smo u savezu i eto pov u prilogu gde se vraca na mesto smrti posle 3 minute

David_Flow

Player
Player

Da se zna nije se desavala nikakva rp situacija zato sam ga i dovrsio i to je bilo pre nego sto smo zapocelji pljacku, takodje smo imali 2 taoca a i on je iz ballas a mi smo u savezu i eto pov u prilogu gde se vraca na mesto smrti posle 3 minute
Zamolio bih da administracija uzme prvi snimak kao dokaz i kazni igraca za ovo dovrsavanje plus lazes administraciju sa tim nije bio nikakav dogadjaj jer se u drugom snimku u minimap vidi krug a u prvom te drug pita da li da starta ammo nation pljacku
Untitled_video_-_Made_with_Clipchamp_3.gif

Last edited:

David_Flow

Player
Player

a kao drugo nije me on ubijo ubili su me na putu bez ikakvog razloga administracijo trazi te pov od opocetka i kao 78837 krsi pravilo mg

David_Flow

Player
Player
Nije MK jer se nije desavala nikakva situacija i nisam te dovrsio da bi izbegao rp situaciju, uzivaj
dovrsio si me bez ikakvog razloga rekli ste da se odaljim ja sam se odaljio i vi ste me pucali prvo pravilo P.Z.Z 1.1 + MK i skratio si pov da se ne vidi molim administraciju da zatraze pov od opocetka situacije.Hvala

Golub Sakiic

Backstage
Player
Nije problem, nauci pravila prvo mali, mogu da te dovrsim bez razloga, ne smem te dovrsiti ako te robaju ili hapse itd, u ovom slucaju te niko nije ni dirao tako da smiri dozivljaj 6 godina imas

David_Flow

Player
Player
Nije problem, nauci pravila prvo mali, mogu da te dovrsim bez razloga, ne smem te dovrsiti ako te robaju ili hapse itd, u ovom slucaju te niko nije ni dirao tako da smiri dozivljaj 6 godina imas
I Nisam ti unistavao RP situaciju i bila su zatamnjena kola nisam ti nista rekao to sto si ti mn preko ID prepoznao to nije moj problem

Status
Not open for further replies.
Top Bottom