Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
83316
Players nickname
medsa
Administrators nickname
Mateja Dark
Date
Apr 1, 2026
Time
10
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1296266/

medsanoviigracgtaGRANDA

Player
Player
Vaš nick na serveru: medsa
Nick administratora koji vas je banovao: Mateja Dark

Razlog bana: Nisam dostavio POV

Vaša žalba:
Poštovani,

Želim da podnesem zahtjev za unban. Prvi put igram na serveru i u tom trenutku nisam znao šta znači POV niti kako da ga dostavim. Na serveru sam bio aktivan oko 10–15 dana prije nego što sam dobio ban.

U međuvremenu sam se informisao o pravilima i sada razumijem šta se od mene traži. Trenutno igram na drugom nalogu (twinku) i maksimalno se trudim da poštujem sva pravila i igram korektno.

Smatram da je dosadašnji period bana bio dovoljan da naučim svoje greške i ubuduće ih ne ponavljam. Ostalo je još oko 10 dana bana, pa vas ljubazno molim da razmotrite moj zahtjev za unban.

Unaprijed hvala na razumijevanju.

Trudim se da vas ispostujem koliko mogu kao sve igrace ovog jako dobrog projekta zao mi je da ga neki kvare pa makr i na ovaj nacin da me banuju za ovo iako nisam citer ni bilo sta slicno nisam jednostavno znao tad

DanyMarocco

Player
Player
Vaš nick na serveru: medsa
Nick administratora koji vas je banovao: Mateja Dark

Razlog bana: Nisam dostavio POV

Vaša žalba:
Poštovani,

Želim da podnesem zahtjev za unban. Prvi put igram na serveru i u tom trenutku nisam znao šta znači POV niti kako da ga dostavim. Na serveru sam bio aktivan oko 10–15 dana prije nego što sam dobio ban.

U međuvremenu sam se informisao o pravilima i sada razumijem šta se od mene traži. Trenutno igram na drugom nalogu (twinku) i maksimalno se trudim da poštujem sva pravila i igram korektno.

Smatram da je dosadašnji period bana bio dovoljan da naučim svoje greške i ubuduće ih ne ponavljam. Ostalo je još oko 10 dana bana, pa vas ljubazno molim da razmotrite moj zahtjev za unban.

Unaprijed hvala na razumijevanju.

Trudim se da vas ispostujem koliko mogu kao sve igrace ovog jako dobrog projekta zao mi je da ga neki kvare pa makr i na ovaj nacin da me banuju za ovo iako nisam citer ni bilo sta slicno nisam jednostavno znao tad

Kao sto je svaki drugi igrac kaznjen kad ne dostavi pov i ti ces biti kaznjen ne vidim razlog da ti se skine kazna niti ce ti se skinuti lp.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom