Your ID86398
Players nickname Peja Floww
Administrators nickname Denis Miic
Date12.Apr.2026
|Time 30 days
Proofs :
Smatram da amdin nije u pravu iz sljedećeg razloga:
jer sam ja bio prvi put na ovim dogadjajima i u ovakvom famu i zato sto nisam znao da treba da objavim odma ja sam jos pre toga pitao admina nekog i on mi je rekao "Nemoras nigde da kacis samo ako ti admin trazi snimak da mu posaljes onda mu posaljes " a onda mi Patrik Vasqueez ID 53123 poslao poruku na bubici 1 dan posle da sam trebao da objavim na yt kao proof (tog dana kada sam usao u fam i kada smo krenuli na taj fam war oni su mi rekli da samo upalim kamericu ) i poslao mi screenshot kako cu dobiti 30 dana ban jer nisam odma objavio .To je reko ovim recima :
Players nickname Peja Floww
Administrators nickname Denis Miic
Date12.Apr.2026
|Time 30 days
Proofs :
Smatram da amdin nije u pravu iz sljedećeg razloga:
jer sam ja bio prvi put na ovim dogadjajima i u ovakvom famu i zato sto nisam znao da treba da objavim odma ja sam jos pre toga pitao admina nekog i on mi je rekao "Nemoras nigde da kacis samo ako ti admin trazi snimak da mu posaljes onda mu posaljes " a onda mi Patrik Vasqueez ID 53123 poslao poruku na bubici 1 dan posle da sam trebao da objavim na yt kao proof (tog dana kada sam usao u fam i kada smo krenuli na taj fam war oni su mi rekli da samo upalim kamericu ) i poslao mi screenshot kako cu dobiti 30 dana ban jer nisam odma objavio .To je reko ovim recima :
- @Peja Floww 86398 30 dana ban
- 1.7 1Svi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju snimiti POV i održati ga u roku od 48 sati | Zabrana od 30 dana .
Sada vi procenite ko je ovde pogresio nezelim da krivim nikoga samo zelim da znam da li sam ja kriv ili ne.Hvala na citanju poruke !
Peja Floww buba:todor0659