180421 why you put forum all day why ?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Anca kardeşini döversin sen amına kodumun yobaz köylüsü seni o ananı yerle bir edeyimBeyin hücrelerin elleştiğimin salağı sana bi yumruk koyarım beyin hücrelerin yerine gelir aptal engelli akşam dc gel sana kim kimin oğlu gosterim
Okulundan çıkmış bana yaziyo amk veledi git anandan harçlık işte öyle gel önümde olsan boynuna 2 bukmem 1 hamlede bakar godumun zarganası seniAnca kardeşini döversin sen amına kodumun yobaz köylüsü seni o ananı yerle bir edeyim
Ne okuldan çıkması la amına kodumun bebesi kendini benlemi karıştırıyon asalak orospu çocuğu o hareketlerle yarramı indir kaldır yaparsın ancaOkulundan çıkmış bana yaziyo amk veledi git anandan harçlık işte öyle gel önümde olsan boynuna 2 bukmem 1 hamlede bakar godumun zarganası seni
puahahahahahhhhhhaa sen anneden zin isterken biz kendi paramızı kendimiz kazanıyoduk lan amk zinasıNe okuldan çıkması la amına kodumun bebesi kendini benlemi karıştırıyon asalak orospu çocuğu o hareketlerle yarramı indir kaldır yaparsın anca
yazın berberde çalışarak kendi paranı kazanıyordun sanırım anansı körpe HDHIBEAFVBHIAFHBEAGpuahahahahahhhhhhaa sen anneden zin isterken biz kendi paramızı kendimiz kazanıyoduk lan amk zinası
10 yas infazını açtırtma veledin tekisin malafatı masya koysam senin kadar bide berbermis ayn sizinkilerin alt kıllarını alıyom tırnak makasıylayazın berberde çalışarak kendi paranı kazanıyordun sanırım anansı körpe HDHIBEAFVBHIAFHBEAG
AMINAKODUMUN BALIKESIRLI OROSPU EVLADI BACINI SIKERIM SENIN TAYGA ABININDE SENINDE ANASININ TAYTINI YIRTAR ELINE VERIRIM BACINIZI SIKERIM KIMLIK NUMARANI ATTIRMA BURAYA BANA ANANI SIKERIM SENINyazın berberde çalışarak kendi paranı kazanıyordun sanırım anansı körpe HDHIBEAFVBHIAFHBEAG
HJDKJŞBNAEFBHJKASBHKAGBKSHBGASDGDSGSDAMINAKODUMUN BALIKESIRLI OROSPU EVLADI BACINI SIKERIM SENIN TAYGA ABININDE SENINDE ANASININ TAYTINI YIRTAR ELINE VERIRIM BACINIZI SIKERIM KIMLIK NUMARANI ATTIRMA BURAYA BANA ANANI SIKERIM SENIN
KORKAK OROSPU COCUGU SENİ
yürü behAMINAKODUMUN BALIKESIRLI OROSPU EVLADI BACINI SIKERIM SENIN TAYGA ABININDE SENINDE ANASININ TAYTINI YIRTAR ELINE VERIRIM BACINIZI SIKERIM KIMLIK NUMARANI ATTIRMA BURAYA BANA ANANI SIKERIM SENIN
la yarram bebekken götünü pazarlıyolarsa bunla niye övünüyon amına kodumun oğlupuahahahahahhhhhhaa sen anneden zin isterken biz kendi paramızı kendimiz kazanıyoduk lan amk zinası
Dear Okeanos are you there?On consideration