Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
66703
Players nickname
Pampers Prime
Administrators nickname
Nikola Armani
Date
Apr 13, 2026
Time
9:05
Proofs
https://imgur.com/a/DH6W8m9

pampers

Player
Player
Dobar dan draga administracijo danas sam u 19:10 casova sam dobio ban za Trolanje Aministracije , vjerujem da sam dobio zbog konstantnog slanja u demorgan zbog pravila gp 2.1 tojest promjena imena ja sam administraciji govorio u vise navrata da nemam para trenutno da promjenim ime i da bi ih zamolijo da me svate da nemam kako i cime da promjenim ime te danas u 19:05 me administrator poslao u demorgan za isto to pravilo te sam ga pitao da dode do mene objasijo sam mu situaciju on me ko sav normalan svejt skontao i rekao da ce da provjeri moj slucaj on aje tad otisao do mog drugara da ga prbaci u teretanu da promjeni ime tog trenutka sam vidio da sam pusten te sdam mislio da je admin ispao coek prema meni tew od jednom puf tras dobio sam ban za trolanje administracije zeleobi da mi oprostite i da mi date rok 3 dana da se snadjem za pare i da promjenim ime. Hvala Na Citanju Draga Administracijo.

pampers

Player
Player
I jos jednom se izvinjavam svoj administraciji koja me slala u demorgan zbog ovog ppravila i obecavam da cu da promenim ime iduciput

Status
Not open for further replies.
Top Bottom