Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pucanje ispred zatvora bez brojanja i razloga od strane policajca koji mi je pre toga dao 4 zvezdice jer mu je dosadno imam jos snimaka

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
88789
Players nickname
Mladenn Kazanova
Suspect ID
2063
Date of violation
Apr 15, 2026
Time of violation
2:20
Proofs
https://medal.tv/games/gta-v/clips/mvNtJdjXG41pYqEyD?invite=cr-MSw3dTksNTk5NzM0MTk2

Mladeen

Player
Player
lik puca mene jer cekam druga ispred zatvora plus uhapsio mog druga koji je pricao sa mnom ispred na parkingu pre gde se ne vidi na ovom snimku,izasao sam ispred i dosao je i reko imam 5 sec i nije brojao i pucao je na mene. Sramota ko je sve policajac u ovo vreme, radi svoj posao kako hoce!!!

medsanoviigracgtaGRANDA

Player
Player
ja sam dobio 80 min nakon sto sam odlezo 40 min jer sam im rekao da su nesposobni kad sam izisao iz zatvora ja ne znam kako sam prekrsio zakon tako jak da lezim 80 min za to a za oruzje i pljacku bankomata 40 min kako je to moguce........

ali znas kako nije se desilo nemam pov zato vas ja molim da strimam na yt kanal kao sto sam i cs2 strimovo for fun mozda dodje novi igraca da igraju mozda se nekom svidi jer nema strimera ovdje i to mi je bas cudno zasto nema i stariji igraci gdje su oni

Symphony Trigger

Player
Player
lik puca mene jer cekam druga ispred zatvora plus uhapsio mog druga koji je pricao sa mnom ispred na parkingu pre gde se ne vidi na ovom snimku,izasao sam ispred i dosao je i reko imam 5 sec i nije brojao i pucao je na mene. Sramota ko je sve policajac u ovo vreme, radi svoj posao kako hoce!!!
Buraz dostavi snimak i promeni naslov

Status
Not open for further replies.
Top Bottom