Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
86586
Players nickname
Tixy Antilopa
Administrators nickname
Cimi Crni
Date
Apr 16, 2026
Time
0000
Proofs
https:youtube

tixyantilopa

Player
Player
Postovanje dobio sam g.p 6.15 odbrojao sam coveku 2 puta da peva on je izbegavao to sto ne zna nije moj problem rekao sam mu tekst krenuo je da mjesa namjerno da bi njegovi dosli da nas ubiju ja sam ubio 88823 kom je brojano njega sam ustrelio molim da mi se skine warn hvala

tixyantilopa

Player
Player
Postovanje dobio sam g.p 6.15 odbrojao sam coveku 2 puta da peva on je izbegavao to sto ne zna nije moj problem rekao sam mu tekst krenuo je da mjesa namjerno da bi njegovi dosli da nas ubiju ja sam ubio 88823 kom je brojano njega sam ustrelio molim da mi se skine warn hvala
I Da se admin kazni najstrozijom kaznom za gresku! ovi kad su krenuli na nas da pucaju ja metak nisam opalio sklonio sam oruzije!!!

tixyantilopa

Player
Player

Sakal Polumental

Final Boss - sine moj!

Brate tebe sam vidio sinoc u kakvo stanje te je dovela ova igrica da trpate klince u samnicu i da im pricate kroz onu rupu gluposti dajes mu hranu za pse i banane....snajpere krades od servera ne znam kako uzivas da uopste kliknes na igricu da je upalis kad si toliko nepravedan lik na serveru da to radis djeci od 10 15 godina pises im onda kazne neke KAKO JE SINOC MOMAK REKAO DA MU TREBA 2 dana DA RADI DA bi vratio kazne koje vi piseete jer vam se moze i STAVLJATI U SAMNICU ljude jer vam se moze....
A ti bolje cuti sakal pravi kontent bato pravi server da bude zanimljiviji sve sto uradi je smesno zanimljivo i iz sale to sto si ti drtina matora nije nas problem ostavi coveka nemoj da te lupaju kompleksi i ljubomora hvala!

tixyantilopa

Player
Player

Sakal Polumental

Final Boss - sine moj!

Brate tebe sam vidio sinoc u kakvo stanje te je dovela ova igrica da trpate klince u samnicu i da im pricate kroz onu rupu gluposti dajes mu hranu za pse i banane....snajpere krades od servera ne znam kako uzivas da uopste kliknes na igricu da je upalis kad si toliko nepravedan lik na serveru da to radis djeci od 10 15 godina pises im onda kazne neke KAKO JE SINOC MOMAK REKAO DA MU TREBA 2 dana DA RADI DA bi vratio kazne koje vi piseete jer vam se moze i STAVLJATI U SAMNICU ljude jer vam se moze....
Ali polako doces i ti na red kod sakala u njegove lijepe rukice pa kad mu zapjevas milicu pavlovic provereno i to samo meni za moju dusu da otpevas ljubimmm

Top Bottom