Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Suspect ID
54938 72936 13804
Date of violation
Apr 16, 2026
Time of violation
19:13
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=YKDnehhaqQA

zli

Player
Player
Trče pucaju broje sve u jednom
Razlog hapšenja još se nezna
Advokat tražen nije ni pitano za njega
Odbili dati pravo na poziv
Lažu da pravo na poziv nije traženo
SVAKI OFFTOPIC MOLIM DA SE KAZNI WARN NA FORUM ACCOUNT HVALA

Last edited:

Mrle10

Player
Player
Draga administracijo sve je objasnjeno ispod , i ako je potreban POV sa moje strane mogu dostavit!

Last edited:

Mrle10

Player
Player
A ako nisi znao razlog hapsenja je KZ 4.3 to jest Ne saradnja ti nisi hteo da stanes na nas znak i jos sam morao da ti brojim!

Mrle10

Player
Player
I samo mi kazi u kom trenutku si ti trazio telefonski poziv , ti imas pravo ali ako ne trazis ja ne moram da ti dam!

Steffan Changretta

OBARAM DZUMARU NA POD!!!
Player
Kada smo ti citali prava rekli smo da imas pravo na telefonski poziv a ti nisi trazio to.
U celiji kad si bio trebao si trazit dali bi ti.
Idemo ovako sad nauci prvo sta je ilegalan a sta legalan pancir, nauci da te mozemo pucat jer kad izbrojimo 5 sekundi mozemo to da uradimo i ako imas dozvolu za oruzije ilegalno ne smes da nosis i koristis, ignorises tri policijske poruke gasi ti se motor izlazis iz auta sa ilegalnim pancirom i bezis prava su ti bila procitana legitimacija ti se dala pred tobom smo pitali radnika iz GOV-A rekao je da nema advokata.
Nastavili sa hapsenjem legitimacija ti je data i sta je tu Fail RP?

Last edited:

Steffan Changretta

OBARAM DZUMARU NA POD!!!
Player
I jos nesto da ti kazem ako si dosao na ovaj server iz razloga kako bi ljude kacio i ismejavao i ponizavao ne prolazi ti.
Uopste nisi zanimljiva osoba sa takvim stavom i ponasanjem!!!!
Video sam sta radis, a ne samo ja vec i drugi ides ispred organizacija i kao tu si neki taksista namerno provociras jel to sad lepo? Nije, daj bre opameti se i igraj kao sto i svi ostali igraju.Hvala

Dule Lipov

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam odbiti ovu žalbu!
Navedeni igrači nisu prekšili pravilo.
(Nosite ilegalan pancir, imaju pravo da vas zaustave, pitali su kolegu iz vlade dali ima advokata, rekao je da nema, privatni advokati ne postoje trenutno)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom