nemos to raditi
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ikac nemoj zaboravis da me reportas za banevade 1891nemos to raditi
Kazniti svaki offtopikac nemoj zaboravis da me reportas za banevade 1891
Nez sto se nisi setio da kačiš kako pucas bez brojanja i kako odmah rentas i dolaziš opet na mašinu.Pozzznemos to raditi
Tebi treba isto iskluce internet i vrate u kameno doba da te udaraju na smenu u glavunemos to raditi
Svaki offtop kaznitiTebi treba isto iskluce internet i vrate u kameno doba da te udaraju na smenu u glavu
Ajde bre kacis za mg deckoSvaki offtop kazniti
Ponavljam svaki offtopAjde bre kacis za mg decko
Jel tebe ilija tvoji mrze???Ponavljam svaki offtop
Vredjanje na forumuJel tebe ilija tvoji mrze???
Sto je to uvreda ja sam te pito samo jer me zanima šta je tu problem?Vredjanje na forumu
Spomenuo si moje (majku i oca) sto je gp 3.2Sto je to uvreda ja sam te pito samo jer me zanima šta je tu problem?
Može biti tvoji(prijatelji u grandu) npr sto uvek kada je ta neka situacija odma se hvatas za roditelje sto je ban 7 dana? Vidi se da si takav samo da napakostišnekome.Niko ti nije kriv jer nemaš drugare pa dolaziš sam na masinuSpomenuo si moje (majku i oca) sto je gp 3.2
Lik samo na ovoj zalbi ima 4 offtopa, kaznite vise da ne smara ako ga se ne tice. Ne bih ja napakostio da mi roditelje nisi pomenuo. Pozzz vidimo se na forumu za 7 danaMože biti tvoji(prijatelji u grandu) npr sto uvek kada je ta neka situacija odma se hvatas za roditelje sto je ban 7 dana? Vidi se da si takav samo da napakostišnekome.Niko ti nije kriv jer nemaš drugare pa dolaziš sam na masinu