By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Kupis GC-E rijesavas battle pass i imas pametnom dosta..Hejteri sagnite mi se lagano!reko je mone da ce ga dat za 300mil da njemu netreba to je reko u 1 videu
al opet odakle mu 300mil
Kako je lijepo vidit kad places hejteru1.Kupio si Dvorac
2.Kupio si GRAND ELITE (koji ti je puko)
3.Kupio si 400-500mil keš i dok ih nisi sjebao na pokeru nisi stao to svi znaju za to tvoje kurčenje.
Onda si dobio ban za prebacivanje para i izbegavanje poreza, Grand Elite ti je puko i otišo je na aukciju!
Sve znamo da ti jedan običan BAN EVADER!
ID:80605 napravio BILION-MILIJARDU za 5 meseci HAHAHAHAHAHAHA
!!! Ja ću lično da ti stanem na put ide DVORAC na licitaciju kao GRAND ELITE !!!
VEC 2 PUTA OTISO ZA 1.7 , ID:80605 PREVARANT
Approved - GP 1.6, GP 1.7 | 12939, 80605
ID 80605 nakon što je sam sebe okačio za GP 1.7 je prebacio familiju pod nazivom "La Vida Loca" s kućom koju je Mone Shunxa prodavao preko aukcije 730m čak je državna kuće 100m na ID 12939. Također je prebacio cijeli kesh koji je imao kako nebi ništa izgubio kada dobije ban da može prihvatiti...gta5grand.comApproved - GP 1.3 I86913
Sve se vidi u pov molim da se blokiraju racuni i onome kome je prebacio stvari hvala..gta5grand.com
Kome ces ti da daš juče si skinuo GRANDoces nesto para da prestanes plakat zbog igrice?
kume prvo upoznaj nekog pa pricaj ja za razliku od tebe znam kako se igra igrica ja se pucam ne pijacarim kao vi a ti sine, da ti kazem posto si dobro rekao, uopste ne blej na forum jedino sto sam kacio su citere i ban evadare koji cituju i nego sta nego hocu a ti sto podrzavas citere srami se… Ima jos da ih kacimTi Cmoee ocigledno vise blejis na forumu nego u igri a ja imam 70 godina u gradu.
Koliko si puta okacio nekog za cheat, pov itd. samo da bi usrao nekog? Toxicno, prejadno. Ja sam to uradio 0 puta. Nisi ni na cijoj strani ali mi nekog diramo? Mi smo ljubomorni? Lik ima 200k, kupio sve za rl pare a mi ljubomorni, smesno. Svi imamo 50+ godina u gradu, a oni ceo fam 80k id ban evaderi i mi cemo da budemo ljubomorni, razmisli malo tom praznom glavom.
on je doso kod nas sa pricom da se dogovorimo, 10 puta nas pita da se dogovorimo. 2 puta dolazi ispred kuce.
Sluzite se lazima, hocete samo da napakostite nekom, da sjebete nekog jer ste jadnici koji nemaju gram mozga i empatije. Vec ste banovani po 3-4 puta pa vam je sad svejedno. Cak i da admini odluce da dobijem ban, ja cu da se vratim jer taj ban ne traje zauvek a vi cete uvek da budete jadni. Mrs u pm.
Ja jadnik nisam sine, ja da sam jadnik ja bi kao ti otisao na pijac i spamao interakciju E kod NPCa 10000 puta da bi prodao nesto ili kupio ja idem upoznajem nove prijatelje ne diramo nikog sprdamo se idemo na evente jebemo kog stignemo uzimamo evente a ti to nikad neces imat ako tebi znace pare u igrici zapitaj se malo o svom psihickom stanju da li si dobro malo jer ocigledno si uzivljen u nesto nije prvi put da mi ovako neko pametujeTi Cmoee ocigledno vise blejis na forumu nego u igri a ja imam 70 godina u gradu.
Koliko si puta okacio nekog za cheat, pov itd. samo da bi usrao nekog? Toxicno, prejadno. Ja sam to uradio 0 puta. Nisi ni na cijoj strani ali mi nekog diramo? Mi smo ljubomorni? Lik ima 200k, kupio sve za rl pare a mi ljubomorni, smesno. Svi imamo 50+ godina u gradu, a oni ceo fam 80k id ban evaderi i mi cemo da budemo ljubomorni, razmisli malo tom praznom glavom.
on je doso kod nas sa pricom da se dogovorimo, 10 puta nas pita da se dogovorimo. 2 puta dolazi ispred kuce.
Sluzite se lazima, hocete samo da napakostite nekom, da sjebete nekog jer ste jadnici koji nemaju gram mozga i empatije. Vec ste banovani po 3-4 puta pa vam je sad svejedno. Cak i da admini odluce da dobijem ban, ja cu da se vratim jer taj ban ne traje zauvek a vi cete uvek da budete jadni. Mrs u pm.
Ryan 87k id malopre si otiso 7 dana jer si opsovao neciju sestru u prime chatu. Nemoj da mi se obracas, nemas pravo glasa.boli ga jer on te pare nikad nije vidio nit ce vidjet pa zeli neciji rad i trud sjebat,klasicno djete od 12 godina koje nezna nista drugo osim sjedit doma i igrat igrice po cjele dane...