Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
80605
Players nickname
Don_Corelli
Suspect ID
67211,69126
Date of violation
Apr 17, 2026
Time of violation
22:17
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=TPYWUL-_RE8

Cmoee

Player
Player
Ryan 87k id malopre si otiso 7 dana jer si opsovao neciju sestru u prime chatu. Nemoj da mi se obracas, nemas pravo glasa.
Pominjes rad i trud, a taj 80k id kog branis nikad nije doso na pijacu i bio na banu 3 meseca, VISE PROVEO NA BANU NEGO IN GAME.
Zabole me za sve vas i za vase in game pare, skinite mi se s kurca i gledajte svoja posla. sjajni ste mi vi analiticari pa cete da sudite o tudjim zivotima. MRSS
Nez buraz gore ako malo skrolamo brate ti sine mene prvi uzeo u usta tkd nez sto kazes da te smaram kad si se ti mene obratio,ne smaraj

Nikola Armanii

Senior Administrator
Senior Administrator
Odobreno

ID 80605 ce dobiti kaznu za Blackmailing.
ID 84321 ce dobiti kaznu za Blackmailing.
ID 69126 ce dobiti kaznu za Blackmailing.

Zabranjeno je nuditi novac nekome kako vas ne bi kacio ili kako bi povukao zalbu na forumu.
Zabranjeno je ucenjivati nekoga tako sto mu trazite novac i slicno kako ga ne bi kacili ili kako bi povukli zalbu.
Na snimku se jasno vidi kako ID-evi 80605 84321 nude novac kako bi se povukla zalba dok ID 69126 to prihvata i nudi povlacenje zalbe za 8m.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom