/
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!A GLE TEBE forum warriora igras li ti igricu ??ma samo je best
zamisli neamhaha zamisliplaces tolko dugo pa ti vise blejis na forumu i kacis ljude i places nego st igras jesi ti decko lud aloburaz za misli si tolko los i kupis cit haahahahhahaha
banivejdas glupko cit je velika recBrate kupis cit u gta jadno
brate nauci sta je forum warrior pa kenjajA GLE TEBE forum warriora igras li ti igricu ??
gledaj bubicu venoxbongpov da vidimo te mlade nade posto ocigledno busi kroz sta stigne
brate lako je reci samo igraj burazeru lako je tebi sa citom razmisli malo kako se drugi osecaju kad ih citer ubije jednostavno igraj igricu i bices bolji a ne da kupujes cit uzmi pamet u glavuzamisli neamhaha zamisliplaces tolko dugo pa ti vise blejis na forumu i kacis ljude i places nego st igras jesi ti decko lud alo
pa forum warrior jekad kacisve zive i nezive , prati forum 1 kroz1 24h ode na inf umre i odma possible cheta banuj te hahaahh ma ti si caobrate nauci sta je forum warrior pa kenjaj
a zamisli on ne chituje i ti places da chituje sta ako je samo mnogo bolji od tb i nisi njegov nivo ma djabe pricat klinima ja jos odgovaram gori sam nego ti pozz zadnja od mn ti si glup ko 3 kurcabrate lako je reci samo igraj burazeru lako je tebi sa citom razmisli malo kako se drugi osecaju kad ih citer ubije jednostavno igraj igricu i bices bolji a ne da kupujes cit uzmi pamet u glavu
brate imam samo nesto da ti kazem kapiram ja tebe da branis svog druga ali kad te lik ubije u 1 sekundi sve ti je jasno ne znam o cemu pricamo samo nemojte citovati vise da mozemo lepo igrati ovaj servera zamisli on ne chituje i ti places da chituje sta ako je samo mnogo bolji od tb i nisi njegov nivo ma djabe pricat klinima ja jos odgovaram gori sam nego ti pozz zadnja od mn ti si glup ko 3 kurca
nije mi drug prciam za sebe da nechitujembrate imam samo nesto da ti kazem kapiram ja tebe da branis svog druga ali kad te lik ubije u 1 sekundi sve ti je jasno ne znam o cemu pricamo samo nemojte citovati vise da mozemo lepo igrati ovaj server
toliko si pametan da pises banuj te a ne banujtepa forum warrior jekad kacisve zive i nezive , prati forum 1 kroz1 24h ode na inf umre i odma possible cheta banuj te hahaahh ma ti si cao
ja kad lazemnije mi drug prciam za sebe da nechitujem
Zamisli u velikoj 2026-oj ne znaš gramatiku i ne znaš da pišeš. Jadan si prvo u školu da učiš pa posle igricezamisli neamhaha zamisliplaces tolko dugo pa ti vise blejis na forumu i kacis ljude i places nego st igras jesi ti decko lud alo