Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
72020
Players nickname
Ryan Elysium
Suspect ID
0000
Date of violation
Apr 19, 2026
Time of violation
1:41
Proofs
https://youtu.be/X0QoXhP1y5Y

fringkenn13

Player
Player
brate fikuse skaces dole i lomis stepenice, jos ja te ishitao 90 ovaj te pljunuo, sta ti radis coveecee

Ryan Elysium

faith in God
Player
zamisli neamhaha zamisliplaces tolko dugo pa ti vise blejis na forumu i kacis ljude i places nego st igras jesi ti decko lud alo
brate lako je reci samo igraj burazeru lako je tebi sa citom razmisli malo kako se drugi osecaju kad ih citer ubije jednostavno igraj igricu i bices bolji a ne da kupujes cit uzmi pamet u glavu

mortis08

Player
Player
brate lako je reci samo igraj burazeru lako je tebi sa citom razmisli malo kako se drugi osecaju kad ih citer ubije jednostavno igraj igricu i bices bolji a ne da kupujes cit uzmi pamet u glavu
a zamisli on ne chituje i ti places da chituje sta ako je samo mnogo bolji od tb i nisi njegov nivo ma djabe pricat klinima ja jos odgovaram gori sam nego ti pozz zadnja od mn ti si glup ko 3 kurca

Ryan Elysium

faith in God
Player
a zamisli on ne chituje i ti places da chituje sta ako je samo mnogo bolji od tb i nisi njegov nivo ma djabe pricat klinima ja jos odgovaram gori sam nego ti pozz zadnja od mn ti si glup ko 3 kurca
brate imam samo nesto da ti kazem kapiram ja tebe da branis svog druga ali kad te lik ubije u 1 sekundi sve ti je jasno ne znam o cemu pricamo samo nemojte citovati vise da mozemo lepo igrati ovaj server

mortis08

Player
Player
brate imam samo nesto da ti kazem kapiram ja tebe da branis svog druga ali kad te lik ubije u 1 sekundi sve ti je jasno ne znam o cemu pricamo samo nemojte citovati vise da mozemo lepo igrati ovaj server
nije mi drug prciam za sebe da nechitujem

Ilija Blackk

Player
Player
zamisli neamhaha zamisliplaces tolko dugo pa ti vise blejis na forumu i kacis ljude i places nego st igras jesi ti decko lud alo
Zamisli u velikoj 2026-oj ne znaš gramatiku i ne znaš da pišeš. Jadan si prvo u školu da učiš pa posle igrice😁

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom