Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za The Bloods street Gang | Pejke Fortebracci

Rejected
Status
Not open for further replies.

Pejorativ

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Andrej Pejovic
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT +2
4. Prosjek online po danu: 5
5. Vaš Discord:pejke12345
6. Vaše ingame ime:pejke Fortebracci
7. Vaš ID:84930

Dodatne informacije

1. Lider za The Bloods Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
1. Želim da unapredim organizaciju i uvedem red
Kao lider, moj cilj je da organizacija funkcioniše disciplinovano i profesionalno. Video sam gde se prave greške (neaktivnost, loša komunikacija, nepoštovanje pravila) i želim da to ispravim kroz jasna pravila, dobru organizaciju i timski rad. Smatram da organizacija može da bude mnogo jača uz pravog vođu.
2. Imam iskustvo i znam kako da vodim tim
Kroz prethodni RP stekao sam iskustvo u radu sa ljudima i rešavanju konflikata. Znam kako da rasporedim članove, kako da ih motivišem i kako da reagujem u stresnim situacijama. Lider mora da bude smiren, pravedan i odlučan – osobine koje posedujem.
3. Želim da napravim kvalitetan i zanimljiv RP
Moj cilj nije samo vođenje organizacije, već i stvaranje zanimljivog i realističnog RP-a za sve članove. Organizovaću akcije, događaje i situacije koje će učiniti igru zanimljivijom i za našu organizaciju i za ceo server.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Prvo, uveo bih strožije poštovanje RP pravila kako bi se izbegle nerealne situacije i fail rp. Svaki član mora da razume svoju ulogu i da se ponaša u skladu sa njom, bez mešanja OOC stvari u igru.
Drugo, radio bih na boljoj komunikaciji unutar organizacije kroz redovne sastanke, jasne naredbe i koordinaciju tokom akcija. Dobra komunikacija pravi razliku između haosa i profesionalne organizacije.
Treće, organizovao bih češće RP događaje i akcije (treninzi, misije, interne situacije) kako bi članovi bili aktivniji i imali više prilika za kvalitetan RP. Tako se podiže i zabava i nivo ozbiljnosti cele organizacije.

Johny Abyss

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno.
Kandidati su već izabrani.
Otvorene su prijave za Families, EMS, možeš pokušati to.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom