1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 3+ sata
5. Vaš Discord: countach0
6. Vaše ingame ime: Bogdan Federov
7. Vaš ID: 85548
Dodatne informacije
1. Lider za EMS
2. Zasto zelite biti Lider ove specificne organizacije?
(1)
Zelim da postanem lider EMS-a jer smatram da ova organizacija ima veliki znacaj na serveru i da uvijek postoji prostor za napredak. Kroz svoje iskustvo primijetio sam gdje se moze poboljsati rad organizacija i aktivnost članova. Smatram da mogu donijeti nove ideje i napraviti stabilan sistem koji ce omoguciti da EMS funkcionise jos bolje i profesionalnije.
(2)
Smatram da posjedujem osobine koje su potrebne za vodjenje jedne ozbiljne organizacije. Imam dobru komunikaciju sa ljudima znam kako da rijesim konflikte i uvijek pokusavam da odrzim pozitivnu atmosferu u timu. Kao lider bio bih pravedan prema svima, ali i dovoljno ozbiljan kada je potrebno donijeti odluke i odrzati disciplinu.
(3)
Ova pozicija za mene predstavlja veliku odgovornost ali i priliku da dodatno napredujem. Zelim da unaprijedim svoje liderske sposobnosti naucim kako da organizujem tim i vodim organizaciju na pravi nacin. Takodje mi je cilj da ostavim pozitivan trag i napravim EMS koji ce biti poznat po kvalitetnom roleplay-u i dobroj organizaciji.
3. Vas savjet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji:
Smatram da bi se roleplay u EMS organizaciji mogao znacajno poboljsati kroz bolju organizaciju disciplinu i motivaciju clanova. Prije svega uveo bih obavezne treninge za nove ali i postojece clanove kako bi svi bili upoznati sa pravilnim nacinom izvodjenja medicinskog roleplay-a. Time bi se izbjegle greske i podigao nivo realnosti u svakoj situaciji.
Takodje fokusirao bih se na disciplinu unutar organizacije. Svaki clan bi morao postovati pravila hijerarhiju i svoju ulogu jer bez toga dolazi do haosa na scenama. Jasno definisana pravila ponasanja i odgovornosti bi doprinijela ozbiljnijem pristupu radu.
Veliku paznju bih posvetio i komunikaciji kako unutar EMS-a, tako i sa drugim organizacijama. Dobra koordinacija na scenama kao što su saobracajne nesrece ili vece akcije je kljucna za kvalitetan i realan roleplay.
Pored toga, uveo bih sistem nagradjivanja aktivnih clanova, kako bi se dodatno motivisali da budu redovni i da se trude oko svog RP-a. Smatram da kada se trud prepoznaje i nagradjuje, clanovi daju mnogo vise od sebe.
Na kraju trudio bih se da organizacija bude aktivna, organizovana i da svaki clan ima svoju ulogu i cilj jer samo tako EMS moze funkcionisati na visokom nivou i pruziti kvalitetan roleplay cijelom serveru.
Uslovi da udjete u org. su:
1.Morate imati minimalno 5 godina u gradu.
2.Cist dosije.
3.Poznavati pravila grada,servera,kao i samih EMS.
4.Volja za radom.
Rankovi
30 | EMS Director
29 | Deputy Director
28 | Assistant Director
27 | Chief of Staff
26 | Chief Medical Officer (CMO)
25 | Deputy Chief Medical Officer
24 | Operations Supervisor
23 | Head of Department
22 | Senior Doctor
21 | Doctor
20 | Resident Doctor
19 | Intern
18 | EMS Captain
17 | EMS Lieutenant
16 | Paramedic
15 | Emergency Medical Technician (EMT)
14 | EMT Trainee
13 | Dispatcher
12 | Pilot
11 | Nurse
10 | Medical Assistant
9 | Medic
8 | Junior Medic
7 | Medical Student
6 | Cleaner
5 | Assistant Cleaner
4 | Trainee Support Staff
3 | Leave
2 | Suspend 24h
1 | Suspend 48h
EMS Kodovi
10-1 - Svi na EMS parking
10-2 - Negativno
10-3 - Tisina na radio
10-4 - Primljeno/potvrdjeno
10-5 - Ponovi posljednji prenos
10-6 - Zanemari posljednji prenos
10-7 - Odlazak na pauzu
10-8 - Povratak sa pauze
10-11 - Akcija
10-99 - Situacija rijesena
Status 1 - Prijava smjene
Status 2 - Odjava smjene
Kod A - Pad igre
Kod B - Tehnicki problem
Kod C - Administracija
Hvala na odvijenom vremenu,srecno ostalim kandidatima!
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 3+ sata
5. Vaš Discord: countach0
6. Vaše ingame ime: Bogdan Federov
7. Vaš ID: 85548
Dodatne informacije
1. Lider za EMS
2. Zasto zelite biti Lider ove specificne organizacije?
(1)
Zelim da postanem lider EMS-a jer smatram da ova organizacija ima veliki znacaj na serveru i da uvijek postoji prostor za napredak. Kroz svoje iskustvo primijetio sam gdje se moze poboljsati rad organizacija i aktivnost članova. Smatram da mogu donijeti nove ideje i napraviti stabilan sistem koji ce omoguciti da EMS funkcionise jos bolje i profesionalnije.
(2)
Smatram da posjedujem osobine koje su potrebne za vodjenje jedne ozbiljne organizacije. Imam dobru komunikaciju sa ljudima znam kako da rijesim konflikte i uvijek pokusavam da odrzim pozitivnu atmosferu u timu. Kao lider bio bih pravedan prema svima, ali i dovoljno ozbiljan kada je potrebno donijeti odluke i odrzati disciplinu.
(3)
Ova pozicija za mene predstavlja veliku odgovornost ali i priliku da dodatno napredujem. Zelim da unaprijedim svoje liderske sposobnosti naucim kako da organizujem tim i vodim organizaciju na pravi nacin. Takodje mi je cilj da ostavim pozitivan trag i napravim EMS koji ce biti poznat po kvalitetnom roleplay-u i dobroj organizaciji.
3. Vas savjet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji:
Smatram da bi se roleplay u EMS organizaciji mogao znacajno poboljsati kroz bolju organizaciju disciplinu i motivaciju clanova. Prije svega uveo bih obavezne treninge za nove ali i postojece clanove kako bi svi bili upoznati sa pravilnim nacinom izvodjenja medicinskog roleplay-a. Time bi se izbjegle greske i podigao nivo realnosti u svakoj situaciji.
Takodje fokusirao bih se na disciplinu unutar organizacije. Svaki clan bi morao postovati pravila hijerarhiju i svoju ulogu jer bez toga dolazi do haosa na scenama. Jasno definisana pravila ponasanja i odgovornosti bi doprinijela ozbiljnijem pristupu radu.
Veliku paznju bih posvetio i komunikaciji kako unutar EMS-a, tako i sa drugim organizacijama. Dobra koordinacija na scenama kao što su saobracajne nesrece ili vece akcije je kljucna za kvalitetan i realan roleplay.
Pored toga, uveo bih sistem nagradjivanja aktivnih clanova, kako bi se dodatno motivisali da budu redovni i da se trude oko svog RP-a. Smatram da kada se trud prepoznaje i nagradjuje, clanovi daju mnogo vise od sebe.
Na kraju trudio bih se da organizacija bude aktivna, organizovana i da svaki clan ima svoju ulogu i cilj jer samo tako EMS moze funkcionisati na visokom nivou i pruziti kvalitetan roleplay cijelom serveru.
Uslovi da udjete u org. su:
1.Morate imati minimalno 5 godina u gradu.
2.Cist dosije.
3.Poznavati pravila grada,servera,kao i samih EMS.
4.Volja za radom.
Rankovi
30 | EMS Director
29 | Deputy Director
28 | Assistant Director
27 | Chief of Staff
26 | Chief Medical Officer (CMO)
25 | Deputy Chief Medical Officer
24 | Operations Supervisor
23 | Head of Department
22 | Senior Doctor
21 | Doctor
20 | Resident Doctor
19 | Intern
18 | EMS Captain
17 | EMS Lieutenant
16 | Paramedic
15 | Emergency Medical Technician (EMT)
14 | EMT Trainee
13 | Dispatcher
12 | Pilot
11 | Nurse
10 | Medical Assistant
9 | Medic
8 | Junior Medic
7 | Medical Student
6 | Cleaner
5 | Assistant Cleaner
4 | Trainee Support Staff
3 | Leave
2 | Suspend 24h
1 | Suspend 48h
EMS Kodovi
10-1 - Svi na EMS parking
10-2 - Negativno
10-3 - Tisina na radio
10-4 - Primljeno/potvrdjeno
10-5 - Ponovi posljednji prenos
10-6 - Zanemari posljednji prenos
10-7 - Odlazak na pauzu
10-8 - Povratak sa pauze
10-11 - Akcija
10-99 - Situacija rijesena
Status 1 - Prijava smjene
Status 2 - Odjava smjene
Kod A - Pad igre
Kod B - Tehnicki problem
Kod C - Administracija
Hvala na odvijenom vremenu,srecno ostalim kandidatima!