Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
80353
Players nickname
Zile Scharrfonel
Administrators nickname
aleksa borge
Date
Apr 22, 2026
Time
00:00
Proofs
http://gta5grand.com/forum/threads/1316357/

Zile Sccharrfonel

Player
Player
abrahame ili nikola zeleo bih da pitam da li ste sigurni da ovo moze da se prihvati zajedno su u fam a nepricaju ni ing a verovatno je stavio da se necuje zvuk dc i njega nego kad prica ing sto moze da se namesti posto radi neke stvari nezna da se popne i od jednom se popne njegov drug i onda on udje u prvo lice nemoze da sazna preko uma pa bih hteo da ako mozete samo da odgledate par sekundi kad su dosli i krenuli da se penju posto ja sumljam na to posto je to bas nemoguce odgledaj te od POV 2 1:50SEK
POV koji je u samoj zalbi na pocetku od pocetka prvih par sekundi nit pricaju samnom tako da mislim da nije tu bas nesot kako treba!!!!

Alex Dijenero

Player
Player
Covek je sve ispravno rekao ne moguce da ne pricaju medjusobno,a idu na misinu.Plus id 78755 koji je dostavio pov uradio je UB stvrarno mi je cudno sto to niste videli+Kako se zna da id 80353 nije brojao mozda je brojao zato sto je id 78755 bio dosta udaljen od njega.Samo vas molim da opet pogledate zalbu i da procenite ispocetka celu situaciju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom