Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Fran Moreno

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Fran
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4+ sati
5. Vaš Discord: fraoz
6. Vaše ingame ime: Fran Moreno
7. Vaš ID: 38374

Dodatne informacije:
1. Lider za SAHP (San Andreas Highway Patrol)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije:

2.1 SAHP

Većina ljudi misli da je SAHP samo jedna obična organizacija smještena u Paleto Bayu, ali nije. SAHP je puno više od toga. Ljudi ne shvaćaju što SAHP zapravo radi i što može biti uz prave ljude. SAHP je organizacija koja je glavna za Paleto Bay i okolicu grada te autoputeve.

2.2 Moje iskustvo i ciljevi u SAHP-u
Želim postati lider SAHP-a zato što mislim da sam sposoban voditi takvu organizaciju. Već sam stekao iskustvo u SAHP-u, od samog patroliranja i uhićenja pa sve do vođenja akcija. Za mene je užitak patrolirati Paleto Bayem i uhićivati ljude kada je to potrebno. Većinu svoje RP karijere proveo sam u državnim organizacijama i prošao ih sve. Od svih organizacija SAHP mi je najviše prirastao srcu. Bio sam više puta HC te vodio ljude kada lider nije bio prisutan. Ljudi znaju tko sam i što sve mogu napraviti. S pravim ljudstvom, koje je već spremno, mislim da bi ovo bio mačji kašalj. Imam spremne ljude koji samo čekaju da preuzmem SAHP i u koje imam maksimalno povjerenje kada nisam prisutan. U zadnje vrijeme stopa kriminala se povećala, a FIB i LSPD ne mogu sami sve odrađivati, zato bih ja tu došao popuniti tu prazninu. Znam kako postupati s ljudima u određenim situacijama kako ne bi došlo do konflikta u organizaciji. Ljudi imaju povjerenja u mene i moj rad te mislim da bih mogao dovesti SAHP do savršenstva i pokazati ljudima što SAHP zapravo može.

2.3 Poboljšanje RP-a
Prije ulaska u organizaciju igrači bi morali proći detaljno ispitivanje kako bismo vidjeli jesu li spremni na svaki dobiveni zadatak. Svaki član imao bi obuku od dobro obučenih ljudi, a to ne bi bila obuka kao svaka druga. Bila bi to obuka kroz koju bismo procijenili njegovu fizičku i psihičku spremnost kroz različite zanimljive zadatke. Radili bismo različite treninge kako bi svaki član pokazao svoju sposobnost i borbenost. Uz to bih pozivao i ostale državne organizacije da nam se pridruže. Organizirao bih i treninge za obične građane kako bi vidjeli kako ljudi u SAHP-u postupaju i kako bi nešto novo naučili. Svakodnevno bismo održavali sastanke na kojima bismo razgovarali o organizaciji te bi svaki član imao vremena podijeliti neko novo iskustvo s nama. Ako bi došlo do konflikta, odmah bismo ga riješili. Razrađivali bismo različite taktike za određene akcije kako bi, kada se dođe na mjesto događaja, svaki član znao svoju ulogu i poziciju. Također bih uveo „šerifa tjedna“, gdje bismo na kraju tjedna vidjeli tko je najviše radio i pridonio organizaciji te bi ta osoba dobila bonus. Time bismo poticali ljude na veći angažman i nagrađivali njihov trud. Uveo bih i kanal za ideje gdje bi svaki član imao pravo predložiti nešto novo kako bi organizacija bila ugodnija i bolja za sve.

3. Savjeti za poboljšanje RolePlay-a:

3.1 Strožiji kriteriji za ulazak

Uveo bih strože kriterije za prijem članova. Svaki kandidat moraće ispunjavati uslove, uključujući minimalan broj IC i OOC godina, kao i ograničen broj grešaka tokom procesa ispitivanja. Cilj svih tih kriterija je dovođenje ozbiljne ekipe koja bi pomogla SAHP-u da postigne neki status između organizacija i ljudi.

3.2 Aktivnost
Povećao bi pažnju na aktivnost svih članova organizacije. To podrazumijeva redovne patrole, razne akcije uključujući one s ostalim organizacijama. Samim time aktivnost SAHP-a bi doprinjela cijelom gradu jer bi sami autoputevi i ostale regije kroz koje SAHP patrolira, bile bi sigurnije za sve građane. Dakle cilj je aktivnost i sigurnost grada i samih građana.

3.3 Obuka članova
Nakon prijema u organizaciju, svaki novi član prolazi kroz detaljnu obuku kojom bi znao sve raditi da ne bi dolazilo do grešaka. Obuka obuhvaća upoznavanje sa svim pravilima i procedurama u različitim situacijama. Kvalitetna obuka osigurava dobar RP, kvalitetne Sheriffe i kvalitetnu organizaciju.

RANKOVI:
1. Suspend 48h
2. Suspend 24h
3. Sheriff na obuci
4. Sheriff Kadet I
5. Sheriff Kadet II
6. Sheriff Kadet III
7. Sheriff I
8. Sheriff II
9. Sheriff III
10. Senior Sherif I
11. Senior Sherif II
12. Senior Sheriff III
13. Mladji Inspektor
14. S.A.J. Operativac
15. Inspektor
16. SAHP Secret
17. S.A.J. Air Support
18. S.A.J. Senior
19. S.A.J. Kordinator
20. Viši Inspektor
21. S.A.J. Kordinator
22. Glavni inspektor
23. Zamenik Šefa odjela
24. Šef odjela
25. Zamenik Šefa stanice
26. Šef stanice
27. SAHP Secret
28. Assistent Drzavnog Sheriffa
29. Zamenik Drzavnog Sheriffa
30. Drzavni Sheriff
Kodovi:

10-1: Poziv nazad u bazu, sve jedinice se vraćaju te formiraju vrstu na odredjenom mestu
10-2: Negativno
10-3: Prestani sa emitovanjem na radio
10-4: Potvrdeno/potvrdno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Odjava s dužnosti
10-8: Prijava na dužnost
10-10: Pucnjava
10-12: Situacija sa taocima
10-14: Specijalna uniforma
10-20: Lokacija
10-21: Stanje
10-33: Potrebna podrska na lokaciji
10-99: Situacija resena, vratite se na raniju radnju
Kod A -> Pad igre
Kod B -> Mišić U+F8 cujem te u glaviKod C -> Situacija sa Administracijom

Hvala na citanju i sretno svim ostalim kandidatima <3.

Rich Meow

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za lidera SAHP-a koji će se održati u nedelju 26.04.2026 sa početkom u 19h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.

Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discord

Status
Not open for further replies.
Top Bottom