Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Jusuf Ali

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Jusuf
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6h+
5. Vaš Discord: jusuf0909
6. Vaše ingame ime: Yusuf Goodman
7. Vaš ID: 41677

Dodatne informacije

1. Lider za Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1.Od pocetka mog boravka na ovom serveru gajio sam neku posebnu ljubav prema crime organizacijama. Vecinu mog vremena i boravka na ovom projektu sam proveo tako sto sam bio u raznim crime organizacijama ali neke od organizacija su ostavile poseban utisak na mene. Jedna od tih je bas Marabunta Grande kao i ostale organizacije proveo sam kvalitetan deo svog vremena u Marabunti sto me je dovelo da danas zelim da budem njen lider.

2.Ja sam jedna od tih tipova igraca koji je non stop menjao organizacije cas sam bio u state-u cas sam bio u crime-u. Nikad se nije znaolo gde cu ja biti da li sam u crime-u ili state-u, ali vise sam tezio i vise sam vole to da budem u crime-u. Svaki put kada bi usao u crime organizaciju znao sam sta se treba raditi kako se treba raditi, stekao sam iskustvo u tome sto rade criminalne organizacije.

3.Kao neko ko je proveo dosta vremena u crime organizacijama video sam dosta stvari koje mogu biti lose po organizaciju i one dobre koje mogu biti dosta dobre za organizaciju. Tokom mog mandata usredsredio bih se na to da te dobre stvari koje sam video prethodno da iskoristim u mojoj oraganizaciji i da one lose stvari koje se cesto desavaju da pokusam da iskorenim i da se pobrinem da se vise nikad ne ponove.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Pokusavao bih da sto pravim sto vise talacki da pravim sto veci haos na da se drzavnim organizacijama da im bude muka kada se spomene plava boja. Pokusavao bih da pravim sto vise pljacki sto vise otmica samo da bih podigao nivo rp na serveru.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom