By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Momak nisi ostavio pov cele situacije, na snimku se vidi samo kako si ti vezan i tjt kako admin da zna šta si ti radio pre toga.Sve u POV-u, vezali pa me i opljackali na luci pred event![]()
kako se desilo pred event? luka se zavrsava u 1:30 a na tvom snimku je 1:31Sve u POV-u, vezali pa me i opljackali na luci pred event![]()
Lider si neformalne i ovako sto napises.. A htio bit i lider "The families"I PLUS TO SE DESILO POSLE LUKE TAKO DA NEZ ZA ŠTA KAČIŠ![]()
Haha koji ste vi doktori, vezes me i sada jos lazes administraciju kako su me fibovci robali i vezali.. Evo svi ti vjerujemo na rijec pa evo duzi POV.Admini molim vas da vidite sta je radio pre luka korumpirani fibovci su ga tu robali i on se nekako sakrio . Kad su trebali da ga dzepare on je pobegao i dosao je ovaj .
Ako dostavi duzi pov evo mene banjujte al veruj te mi na rec
Šta priča lik ja nisam ing već duži period hahahahahah kojeg fama sam lider i kad sam hteo da vozim families da te čujem molim teLider si neformalne i ovako sto napises.. A htio bit i lider "The families"![]()