sve u pov udaraju kolima mene i kolegu pucaju u nas i ovaj sto lezi 73823 prekrsio pg doticna osoba 38859 prekrsila pravilo mg nisam dao pasos ni legitimaciju
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Dobro vece, u pucnjavi ti stavljas barikadu? Jel to fortnite?sve u pov udaraju kolima mene i kolegu pucaju u nas i ovaj sto lezi pise u rp umjesto u non rp radio
stavljam barikadu da nas nebi udarali kolima kao sto se vidi na video lijep pozdravDobro vece, u pucnjavi ti stavljas barikadu? Jel to fortnite?
Došao si do porchea i počeo brojati da se udalji? Jesi li se sjetio možda da kažeš razlog? Tu si prekršio GP 6.15sve u pov udaraju kolima mene i kolegu pucaju u nas i ovaj sto lezi pise u rp umjesto u non rp radio
a jesam li te pucao nisam i ti si otisao na malo brdasce i poceo rafalat po meni i kolegi a ja nisam metak opalio u tebe ja tu nista nisam prekrsio nego ti lijep pozdrav lepiDošao si do porchea i počeo brojati da se udalji? Jesi li se sjetio možda da kažeš razlog? Tu si prekršio GP 6.15![]()
DRUZE ti si izasao na autoput e 76 znas kao al ne ti si izasao na auto put i krenuo pucat po rendom ljudima di su tebi dokazi da je bas u tom autu bio netko tko je pucao na tebe nemozes izletit na cestu i pocet pucat po svakom i rendom autima koji tu prolaze jer je tebi metak doletio u glavu iz tog smjera ahahhaah stavljas barikadu u sred 10/10 brojis ljudima da se odalje bez da kazes IC razlog ID: 31593sve u pov udaraju kolima mene i kolegu pucaju u nas i ovaj sto lezi 73823 prekrsio pg doticna osoba 38859 prekrsila pravilo mg nisam dao pasos ni legitimaciju
Morao sam staviti barikadu da nas ne kaze koliko i ne udarajuDRUZE ti si izasao na autoput e 76 znas kao al ne ti si izasao na auto put i krenuo pucat po rendom ljudima di su tebi dokazi da je bas u tom autu bio netko tko je pucao na tebe nemozes izletit na cestu i pocet pucat po svakom i rendom autima koji tu prolaze jer je tebi metak doletio u glavu iz tog smjera ahahhaah stavljas barikadu u sred 10/10 brojis ljudima da se odalje bez da kazes IC razlog ID: 31593
tvoj kolega je prekrsio 6.15 ID:51371je prekrsio VDM i 6.15 kraj price micka ljubi brat procitaj sta sam napisao za mg mozes kaznit skoro svih da ne pisem ID-eve Lp
Pucam po one koji su pucali po nama i gazili nas kolimaDRUZE ti si izasao na autoput e 76 znas kao al ne ti si izasao na auto put i krenuo pucat po rendom ljudima di su tebi dokazi da je bas u tom autu bio netko tko je pucao na tebe nemozes izletit na cestu i pocet pucat po svakom i rendom autima koji tu prolaze jer je tebi metak doletio u glavu iz tog smjera ahahhaah stavljas barikadu u sred 10/10 brojis ljudima da se odalje bez da kazes IC razlog ID: 31593
tvoj kolega je prekrsio 6.15 ID:51371je prekrsio VDM i 6.15 kraj price micka ljubi brat procitaj sta sam napisao za mg mozes kaznit skoro svih da ne pisem ID-eve Lp
Moj kolega nije prekrsio 6.15 brojao je da se sklone par puta smo brojali 5 sekundiDRUZE ti si izasao na autoput e 76 znas kao al ne ti si izasao na auto put i krenuo pucat po rendom ljudima di su tebi dokazi da je bas u tom autu bio netko tko je pucao na tebe nemozes izletit na cestu i pocet pucat po svakom i rendom autima koji tu prolaze jer je tebi metak doletio u glavu iz tog smjera ahahhaah stavljas barikadu u sred 10/10 brojis ljudima da se odalje bez da kazes IC razlog ID: 31593
Brojano im je kolega par puta i kad su otisli i poceli da pucaju na nas mi smo samo uzvratili paljbu malo nauci pravila pa mi se javida i oni su otisli i vratili se moras opet brojat i brate nemozes kako ti nije jasno nemozes stavljati barikadu u sred pucnjave druzee alooo
Ne znas pravila servera pa to pricas nauci pravila malo pa se onda javida i oni su otisli i vratili se moras opet brojat i brate nemozes kako ti nije jasno nemozes stavljati barikadu u sred pucnjave druzee alooo
povlacimNa razmatranju
Ne povlačimo mi žalbeNe znas pravila servera pa to pricas nauci pravila malo pa se onda javi![]()
okaci zalbu novu ako zelisNe povlačimo mi žalbe![]()